Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sırtıda,sırıttım
Orhan abim sırtıda kısmetini alamamışsın ama yemlide yakaladığın balıklar içini ısıtmıştır umarım
bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Orhan abim kısmetin bu kadarmış bunada şükür güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi bravo fogrusu,yine tavaligi almissinAlkis
afiyet olsunSeerf
o ikinci fotodaki trol olmasi lazim,yani agi cekiyor,ve dipte ne varsa supuruyor...mahvediyor kisacasi..Hadiordan
neyse,yemli seni bos birakmiyor..
birdahakine daha da bollarina insallah..
rastgeleSeerf
Faruk,bu tekneler trol teknesi değil hızla ağı daire cizerek ağı atıyorlar ve o kadar ağı bir o kadar kısa sürede topluyorlar.Yemlide bunlardan farklı balık çok nadir geliyor.Şimdi sıra tüylüdeSiyirdimHappy
teşekkür ederim.
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Orhan ''DAHA BOLLARI SİZLERİN OLMASI DİLEĞİYLE'' söylemin gerçekten çok güzel ve içi dolu. Yani laf ola beri gele değil. Sana nice bereketli ve keyifli avlar dilerim. Afiyetle boğarak süslenesin emi. Bir de şu sırtıyı becerseniz var ya Allah diyorum

Ercan,levrek,sınağrit hariç melanur,kolyoz özelliklede bolca eşek istavriti yakaladım bu sene bir kısmetsizlik gidiyor.Dünkü balıklara bugün gerekli uğurlama yapılmışdırSeerf teşekkür ederim.
Bornova - izmir
Bul
Sitenin avcısı senden başka rapor yok tebrikler.Bereketli olsun rasgeleAlkis
Bul
Orhan Abi sırtıda kısmet çıkmasa da sen yine bir yolunu bulup nevaleyi çıkartmışsın Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
orhan abi sırtıda balık gelmeye başladımı tadından yenmez balık bindimi rapalaya yada silikona kopacak gibi asılır boş bulunmamak lazım birde büyük denk gelirse kancaları açabilir ona dikkat etmek lazım.
sen yada bahadır bakalım kim denk gelecek merak ediyorum Gulumse
özledim sırtı çekmeyi,sanıyorum nisan başları başlarım 2 kamış 1 el oltası kaya kenarlarında dolaşmaya Seerfafiyet olsun abi yine mezelik çıkmış Alkis
Bul
Orhan abi bereketli olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Kaptan bereketli olsun,sırtıda trakonya ve hanos gelmesi rapalayı çok dipte gezdirmenden kaynaklanmasın.Veya sırtı çektiğin mera sığ mı ? Kullandığın kurşun ağırlığı ile veya motor hızıyla değişik varyasyonlar uyguluyormusun ? Özellikle orta suda veya yüzeye yakın rapala,silikon gezdirmek daha verimli olmazmı ?
Bul
Lakerda yazdı:Kaptan bereketli olsun,sırtıda trakonya ve hanos gelmesi rapalayı çok dipte gezdirmenden kaynaklanmasın.Veya sırtı çektiğin mera sığ mı ? Kullandığın kurşun ağırlığı ile veya motor hızıyla değişik varyasyonlar uyguluyormusun ? Özellikle orta suda veya yüzeye yakın rapala,silikon gezdirmek daha verimli olmazmı ?

Benim avlakta sığlık çok az bu nedenle turumun birini kıyıya yakın dönüşünü açıktan yapıyorum,kıyıdan yaptığım rapalanın veya silikonun kendi dalması kadar açığa döndüğümde rapalanın bir tanesine ağırlık takıyorum( takım elimde hazır)bu sene burada rapalaya ile dolaşıp balık alan çok az hele bir arkadaşım sabahtan akşama inat etti teknesi büyük dizel motoruyla dört rapala ile dolaşıyor ancak org.hatırlarsanız eşek adasının orada harika balıklar yakaladı burada ondada bir şey yok.Değişik hız ve ağırlıkta denemelere devam.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi