Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne Motorlarını Çalan Hırsızlar Polise Yakalandı
valla ben kendi işimi kendim gördüm .benim ardiyeye girip ne varsa kaldırmışlardı .at arabasını işten gelince mahallede görmüştüm ,yarım saat sonra hanım tlf etti hırsız girmiş ardiyeye diye ilk aklıma gelen atarabası oldu .arkadaşla her yeri aradık sonunda ara bi sokakta bulduk durdurduk.adamları bizi polis sanıp diğerine diyoki kaçma boş ver nasıl olsa bişey yapamazlar .biri kaçtı yinede diğerini bi ıslatmaya başlarsın .benim iki parmağım kırıldı yumruk atmaktan .cezyı ben veririm.sonrada eşyaları alıp benim arabaya koyduk.adamıda tellerle bağladım arabaya atada bi kamçı nerye giderse ALLAH yolunu açık etsin dedim.sonrada gidip memur bi tanıdığa söyledim.çok iyi yapmışsınız abi dedi.
aynen ustam ama giden teknede olcak motorda .kışın soyundurcan denize sokucan teknelerin altını temizletcen midye ,yosun bağlarya Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
helal olsun poliseAlkis
fakat bu adamlardan cok var etraftaSnifsinf
umarim gereken cezayi alirlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Ah bir de benim motoru götürenler yakalansa ne güzel olur
aynen Ercan abi..benimkinide calanlarSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:valla ben kendi işimi kendim gördüm .benim ardiyeye girip ne varsa kaldırmışlardı .at arabasını işten gelince mahallede görmüştüm ,yarım saat sonra hanım tlf etti hırsız girmiş ardiyeye diye ilk aklıma gelen atarabası oldu .arkadaşla her yeri aradık sonunda ara bi sokakta bulduk durdurduk.adamları bizi polis sanıp diğerine diyoki kaçma boş ver nasıl olsa bişey yapamazlar .biri kaçtı yinede diğerini bi ıslatmaya başlarsın .benim iki parmağım kırıldı yumruk atmaktan .cezyı ben veririm.sonrada eşyaları alıp benim arabaya koyduk.adamıda tellerle bağladım arabaya atada bi kamçı nerye giderse ALLAH yolunu açık etsin dedim.sonrada gidip memur bi tanıdığa söyledim.çok iyi yapmışsınız abi dedi.
aynen ustam ama giden teknede olcak motorda .kışın soyundurcan denize sokucan teknelerin altını temizletcen midye ,yosun bağlarya Bobo
967388Nanik1
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
kasap100 yazdı:Hortumu takacak yer bulması sorun olmaz sanırımSiyirdim

SiyirdimHehe
Bul
kasap100 yazdı:Hortumu takacak yer bulması sorun olmaz sanırımSiyirdim
Ben de gazlarını vermezsem ne olayımHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben de gazlarını vermezsem ne olayımHappy
jikle ne olacak abi jiklesiz çalışmaz bu meret SiyirdimHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:jikle ne olacak abi jiklesiz çalışmaz bu meret SiyirdimHappy
Haklısın manuel ateşleme yaptırıcaz
Bul
Hayrettin Abi harika bir çözüm bulmuşsun Siyirdim AlkisAlkisAlkis 76

Kaçıkçılıkta kullanıyorlarmış ya , bir yunan adasına burunlarını verip salıvericen denize adaya kara yapsınlar Happy Yunan hücumbotlarına da bir ihbar , amiral battı oynasınlar Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Yinede sevindirici bir haber işallah gereken cezayıda alırlar
ama hırsızlık en ucuz ceza aynı trafikteki ölümlü kazalarda olduğu gibi
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Denizin dibini gösteren tekne ilgi çekiyor sirenia 10 2,495 11-10-2011, 12:25
Son Yorum: orhanekmekci
  boatshop 2. el tekne ve ekipman pazarı fuarı. LeVrEkCi 5 3,042 27-04-2011, 10:09
Son Yorum: yycolak
  sapanca gölünde yine pirana yakalandı LeVrEkCi 19 3,538 31-07-2009, 11:10
Son Yorum: robinson987
  dikiz aynalı balık yakalandı LeVrEkCi 11 2,343 12-01-2009, 14:11
Son Yorum: fotokopici
  Tekne alabora oldu, 2 saat boyunca yüzüp karaya çıktı ama... ANTALYALI07 26 3,938 06-12-2007, 14:15
Son Yorum: Lakerda
  insana benzeyen balık yakalandı bucalıfikret 11 2,942 12-11-2007, 07:59
Son Yorum: scumhur
  Tekne Yunusun Kuyruğunu Kopardı AFALA 11 2,366 26-10-2007, 01:45
Son Yorum: doktor
  Kadiköy Açıklarında Bir Tekne Battı AFALA 8 1,846 23-09-2007, 14:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bodrumda uçan balık yakalandı !! blue_zaire 15 2,894 07-08-2007, 20:06
Son Yorum: alien13
  İznik'te 110 Kiloluk Dev Yayın Balığı Yakalandı LeVrEkCi 3 2,062 03-08-2007, 15:07
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi