31-01-2010, 00:51
haşimcim böyle sıcak ortamları her zaman taktir etmişimdir dostluklar paylaştıkça anlam kazanır en kötü gününüz böyle olsun

Kivi Bahçesi
|
31-01-2010, 00:51
haşimcim böyle sıcak ortamları her zaman taktir etmişimdir dostluklar paylaştıkça anlam kazanır en kötü gününüz böyle olsun
![]() ![]() ![]()
31-01-2010, 00:56
Harikasınız Haşimcim.Dostlara selamlar.Allah içinize sindirsin.
31-01-2010, 17:22
bucalıfikret yazdı:haşim güzel hafta sonu geçirmişsiniz arkadaşlara selam . murki yazdı:Afiyetler olsun, muhabbetiniz daim olsun, deniz aşığı yazdı:haşimcim böyle sıcak ortamları her zaman taktir etmişimdir dostluklar paylaştıkça anlam kazanır en kötü gününüz böyle olsun yycolak yazdı:Harikasınız Haşimcim.Dostlara selamlar.Allah içinize sindirsin. Hepinize teşekkürler selamlarınız iletilecektir. ![]()
31-01-2010, 19:08
Haşim Allah içinize sindirsin çok keyifli olduğu her karede apaçık belli oluyor. O ortamda süslenme başka bir keyif olmalı
![]()
31-01-2010, 20:40
Hasim bu soguk kis gunlerinde sicak bir ortam.... guzel bir muhabbet olmus...
![]() Allah muhhabetiniz arttirsin.. paylasim icin tesekkurler ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
31-01-2010, 22:19
vay vay ekibe bak sen tebrikler haşimim yarasın
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
31-01-2010, 23:51
HAŞİM77 yazdı:Oda var orhan abi sansür uyguluyorum masada sadece sizin gibi güzel dostlar yok hepsi mevcut sansürr. haşim abi yeni yetişen gençleri özendirmemek için herzaman yapıcı düşünür teşekkürler haşim abiye ![]()
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
01-02-2010, 00:15
bu kulübe ne güzel ve sıcacıkmış.ben yerinizde olsam o kulübenin güzelliğnden daha sık faydalanmak ve o sıcacık ortamını soğutmak istemezdim.
![]()
01-02-2010, 21:35
erdekli yazdı:haşim abi yeni yetişen gençleri özendirmemek için herzaman yapıcı düşünür teşekkürler haşim abiyeTabiki harun bizim için gelecekte önemli. tahsinmersin yazdı:bu kulübe ne güzel ve sıcacıkmış.ben yerinizde olsam o kulübenin güzelliğnden daha sık faydalanmak ve o sıcacık ortamını soğutmak istemezdim.Tahsinim her zaman derim sıcaklık sizlerin dostların sıcaklığı malum bugünkü üzücü olay hepimizi yıprattı. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|