Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kivi Bahçesi
haşimcim böyle sıcak ortamları her zaman taktir etmişimdir dostluklar paylaştıkça anlam kazanır en kötü gününüz böyle olsunAlkisAlkisSeerf
Bul
Harikasınız Haşimcim.Dostlara selamlar.Allah içinize sindirsin.
Bul
bucalıfikret yazdı:haşim güzel hafta sonu geçirmişsiniz arkadaşlara selam .AlkisSeerf

murki yazdı:Afiyetler olsun, muhabbetiniz daim olsun, Alkis

deniz aşığı yazdı:haşimcim böyle sıcak ortamları her zaman taktir etmişimdir dostluklar paylaştıkça anlam kazanır en kötü gününüz böyle olsunAlkisAlkisSeerf

yycolak yazdı:Harikasınız Haşimcim.Dostlara selamlar.Allah içinize sindirsin.

Hepinize teşekkürler selamlarınız iletilecektir.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Haşim Allah içinize sindirsin çok keyifli olduğu her karede apaçık belli oluyor. O ortamda süslenme başka bir keyif olmalıSeerf
Bul
Hasim bu soguk kis gunlerinde sicak bir ortam.... guzel bir muhabbet olmus...Seerf
Allah muhhabetiniz arttirsin..
paylasim icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
vay vay ekibe bak sen tebrikler haşimim yarasın Seerf afiyet olsunAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Teşekkürler sağolun.Seerf
Bul
HAŞİM77 yazdı:Oda var orhan abi sansür uyguluyorum masada sadece sizin gibi güzel dostlar yok hepsi mevcut sansürr.Seerf

haşim abi yeni yetişen gençleri özendirmemek için herzaman yapıcı düşünür teşekkürler haşim abiye Alkis
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
bu kulübe ne güzel ve sıcacıkmış.ben yerinizde olsam o kulübenin güzelliğnden daha sık faydalanmak ve o sıcacık ortamını soğutmak istemezdim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
erdekli yazdı:haşim abi yeni yetişen gençleri özendirmemek için herzaman yapıcı düşünür teşekkürler haşim abiye Alkis
Tabiki harun bizim için gelecekte önemli.

tahsinmersin yazdı:bu kulübe ne güzel ve sıcacıkmış.ben yerinizde olsam o kulübenin güzelliğnden daha sık faydalanmak ve o sıcacık ortamını soğutmak istemezdim.Gulumse
Tahsinim her zaman derim sıcaklık sizlerin dostların sıcaklığı malum bugünkü üzücü olay hepimizi yıprattı.Affet
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi