Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşıntım tuttu....
araphüso26 yazdı:vallahi ahmet abi konuyu okuyunca dedimki yorumlar bizim siteyi anlatıyor.özellikle^^Tabii kalıplaşmış olan “bilgi paylaşılınca büyür” ve “biz çok büyük bir aileyiz “ gazı da ,saf insanlarımızı kandırıp kullanmada oldukça etkili bir stratejidir.^^ bu kelimede ise bizim sitenin sloganıdır. kesin bir şeyler oldu dedim.. sonra verilen cevapları okuyunca bizim siteyi tarif etmediğin kanaati oluştu.açıkça gittiğiniz avlağın adresini vermeyin orayı belliyolar deseydin bu kadar kafa karışmazdı.yine yorum senin saygım var.yer adres kerteriz bilgileri bizim raporlardada dikkat edersen çıkarıldı. yerin adı dahi yok resimlerden tanıyan gitsin bulsun..dediklerinde haklısınWink

Sevgili Hüsocum..

Söz konusu cümlelerin bize ait bir patenti varmış gibi konuşmuşun. İsteseydim başka yerlerde kullanıldığına dair link dahi verebilirdim.Yazdığım yazı genel bir sohbettir.Ayrıca bir sözü söylemekte her tarafın farklı amaçları olabilir.Biri iyi amaçla söyler diğeri kötü amaçla..

Bir şey daha var.
"Benim bir bilgim vardı senin bir bilgin.Şimdi ikimizin de iki bilgisi oldu"

Keşke bunu da yazsaymışım.Siyirdim

Ben çoğunuzun da aynı fikirde olduğunu çok iyi biliyorum.Sorun benim uslubumda ama o da değişmez bu yaştan sonra..Happy

Selamlar..
Bul
araphüso26 yazdı:vallahi ahmet abi konuyu okuyunca dedimki yorumlar bizim siteyi anlatıyor.özellikle^^Tabii kalıplaşmış olan “bilgi paylaşılınca büyür” ve “biz çok büyük bir aileyiz “ gazı da ,saf insanlarımızı kandırıp kullanmada oldukça etkili bir stratejidir.^^ bu kelimede ise bizim sitenin sloganıdır. kesin bir şeyler oldu dedim.. sonra verilen cevapları okuyunca bizim siteyi tarif etmediğin kanaati oluştu.açıkça gittiğiniz avlağın adresini vermeyin orayı belliyolar deseydin bu kadar kafa karışmazdı.yine yorum senin saygım var.yer adres kerteriz bilgileri bizim raporlardada dikkat edersen çıkarıldı. yerin adı dahi yok resimlerden tanıyan gitsin bulsun..dediklerinde haklısınWink

Hüseyin abi, bu aile konusunda sana hatırlarsan bir şeyler söylemiştim; '' zora düşüp ortada kalsam sırf burada tanıma imkanı bulduğum dostların yanında birer ay kalarak 3-4 senemi huzurlu bir şekilde geçireceğimdem şüphem yoktur'' Gulumse
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Hüsocum..

Söz konusu cümlelerin bize ait bir patenti varmış gibi konuşmuşun. İsteseydim başka yerlerde kullanıldığına dair link dahi verebilirdim.Yazdığım yazı genel bir sohbettir.Ayrıca bir sözü söylemekte her tarafın farklı amaçları olabilir.Biri iyi amaçla söyler diğeri kötü amaçla..

Bir şey daha var.
"Benim bir bilgim vardı senin bir bilgin.Şimdi ikimizin de iki bilgisi oldu"

Keşke bunu da yazsaymışım.Siyirdim

Ben çoğunuzun da aynı fikirde olduğunu çok iyi biliyorum.Sorun benim uslubumda ama o da değişmez bu yaştan sonra..Happy

Selamlar..
a.s abicim çok fazla site ile irtibatta olmadığım için bu sözleri sahiplenmişim heralde..ne bileyim bu sözlerin her yerde kullanıldığını.. idare et işte kardeşiniSiyirdimzaten uslup değişmesin biz seni olduğun gibi seviyoruz biz bir aileyiz Hehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, değiş bir tarz ile farklı ve düşündürücü bir biçimde bu konuyu ele almışsın.

Büyük bir emek harcadığın her kelimesinden açıkca belli oluyor çünki bir kaç kere okuyup zihinde yoğurduktan sonra yorumlanması gerekmektedir.

Yazının geneline baktığımda, doğanın göz göre göre elimizden gidişine bir isyan ve dur deme isteği yoğun bir biçimde kendisini gösteriyor ama parça parça irdelediğimde çok farklı sonuçlara ulaşabiliyorum.

Sonuç olarak bizler siyasi olmadığımız ve samimiyetimizden şüpemiz olmadığı için olumlu yazından dolayı teşekkür ederim Gulumse.

Sevgili Serkan...

HappyTeşekkürler..Tabii ben biraz karşımdakini yormayı seviyorum...Bu yazdıklarımın, dikkat ederek okunması için uyguladığım bir yöntemdir. Okuyanların %95 inin aklında kalıcı bir sistemdir.Haliyle sonuca ulaşmamızı sağlar.Amacımız etkili olmaktır.Bu üslubu benim her yazımda bulabilirsin..

Aynen samimiyetimizden şüphemiz olmadığı için doğru algılamışsın.Samimi olmasaydın bir çok yanlışlık bulabilirdin.Veya bir çok şeye alınabilirdin.Alkis

Ben de boşuna uğraşmıyorum herhalde canım Kardeşim..İlgine ve samimi ifadelerine teşekkürler..

Sevgiler...
Bul
araphüso26 yazdı:a.s abicim çok fazla site ile irtibatta olmadığım için bu sözleri sahiplenmişim heralde..ne bileyim bu sözlerin her yerde kullanıldığını.. idare et işte kardeşiniSiyirdimzaten uslup değişmesin biz seni olduğun gibi seviyoruz biz bir aileyiz Hehe

HappyHappyHappyAllah ta seni güldürsün Hüso..Vallahi gözlerimden yaş geldi..Çok yaşa...Happy
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi, bu aile konusunda sana hatırlarsan bir şeyler söylemiştim; '' zora düşüp ortada kalsam sırf burada tanıma imkanı bulduğum dostların yanında birer ay kalarak 3-4 senemi huzurlu bir şekilde geçireceğimdem şüphem yoktur'' Gulumse
AlkisAlkisAlkisBen de daha fazla kalabilirsin..Ben müsaitim..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi, bu aile konusunda sana hatırlarsan bir şeyler söylemiştim; '' zora düşüp ortada kalsam sırf burada tanıma imkanı bulduğum dostların yanında birer ay kalarak 3-4 senemi huzurlu bir şekilde geçireceğimdem şüphem yoktur'' Gulumse
Benimle bir ömür kalabilirsin sevgili kardeşim.Ülkeyi dolaşmaya gerek yok.Sendeki cevherler bize neşe ve hareket verir.Huzurda yanımıza kar kalır...
Sen yeterki geliyorum de.76
Bul
sevgili ahmet abicim önce bu güzel düşüncelerin için seni kutluyorum.
ben bu foruma üye oldugumda balık tuttugum yerin benim için hiç bir önemi yoktu forumda zaman geçirdikçe bagzı şeyleri daha iyi anlamaya başladımki en iyi anldıgım şey sen sen ol balık tutugun yeri net olarak yazma .
balık tutgum yer ler gun geçtikçe dahada kalablık olmaya başladı ki bunun örnegi küçük yalıyla maltepe arasında bi abimiz bi gece lüfer aldı yanımızda ki o balıgı alana kadar biz toplam 4 kişiydik ertesi gün en az 20 kişi olduk 20 kişi olmamız beni tabıkı rahatsız etmedi ama inanın gece toplanırken şöyle bir arkama baktğımda tam bir çöplük olmuş bir alan vardı . beni rahatsız eden arkamdaki görüntüydü bidahada oaraya balık tutmaya gitmedim çünki ben balık tutarken kendimi dinlemeye gidiyorum kendini bilmez insalarla muhatab olmak hiç bir zaman istemedim istememde . bence balık tuttugumuz yerler bizde kalmalı dostlarımızla tabıkki paylaşalım ama dostlarımızla aynı ekranda saatlerce vakit geçirdigimiz dostlarımızla . benım bir raporum vardı geçen sen rapala şow diye raporun sonunda merayı ögrenmek istiyen özelden sorsun dedim tam 4 kişi ilk mesajını bana attı tabiki bilgiyi verdim ama ben burda ismini bıldıgım nerde yasadıgını bıldıgım iki lafın belini kırdıgım insanla paylaşmak isterim bilgilerimi . SAYGILAR GÜZEL ABİM.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
yycolak yazdı:Benimle bir ömür kalabilirsin sevgili kardeşim.Ülkeyi dolaşmaya gerek yok.Sendeki cevherler bize neşe ve hareket verir.Huzurda yanımıza kar kalır...
Sen yeterki geliyorum de.76
Yok öyle şey Yalçın..Öyle tek başına sahiplenmeye izin yok..O hepimize ait..Çok kurnazsın valla..Siyirdim.AlkisAlkis
Bul
Tropheus yazdı:sevgili ahmet abicim önce bu güzel düşüncelerin için seni kutluyorum.
ben bu foruma üye oldugumda balık tuttugum yerin benim için hiç bir önemi yoktu forumda zaman geçirdikçe bagzı şeyleri daha iyi anlamaya başladımki en iyi anldıgım şey sen sen ol balık tutugun yeri net olarak yazma .
balık tutgum yer ler gun geçtikçe dahada kalablık olmaya başladı ki bunun örnegi küçük yalıyla maltepe arasında bi abimiz bi gece lüfer aldı yanımızda ki o balıgı alana kadar biz toplam 4 kişiydik ertesi gün en az 20 kişi olduk 20 kişi olmamız beni tabıkı rahatsız etmedi ama inanın gece toplanırken şöyle bir arkama baktğımda tam bir çöplük olmuş bir alan vardı . beni rahatsız eden arkamdaki görüntüydü bidahada oaraya balık tutmaya gitmedim çünki ben balık tutarken kendimi dinlemeye gidiyorum kendini bilmez insalarla muhatab olmak hiç bir zaman istemedim istememde . bence balık tuttugumuz yerler bizde kalmalı dostlarımızla tabıkki paylaşalım ama dostlarımızla aynı ekranda saatlerce vakit geçirdigimiz dostlarımızla . benım bir raporum vardı geçen sen rapala şow diye raporun sonunda merayı ögrenmek istiyen özelden sorsun dedim tam 4 kişi ilk mesajını bana attı tabiki bilgiyi verdim ama ben burda ismini bıldıgım nerde yasadıgını bıldıgım iki lafın belini kırdıgım insanla paylaşmak isterim bilgilerimi . SAYGILAR GÜZEL ABİM.Alkis

Sevgili Sedat...

Söylenecek her şeyi söylemişin..İlave edilecek bir şey yok..İlgine teşekkürler..Selamlar...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi