Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskilerden bir demet
nostalji harika,nice yeni albümlereAlkis
Bul
Ercan abi güzel boğmuşsundur bunları vallahaHappy
Sezonda keyifli avlar dilerim Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Niyetimiz tabiiki daha iyi avlaraSmile İnşallah bu sene albümü genişletiriz76Özellikle 3 yıldır AKYA çekemedim bu sene mevsimi gelince ve işler müsade ederse özlemimi gideririm en az 10kg'lık bekliyorumAffet Şaka değil ha
Bul
hemen hemen hepsini hatırlıyorum ercan abi,hatta başkalarıda vardı..
eskiden diğital makineler olsaydı neler ne resimler çekerdik diye hep düşünmüşümdür.
sezon yaklaşıyor artık daha güzellerine inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hemen hemen hepsini hatırlıyorum ercan abi,hatta başkalarıda vardı..
eskiden diğital makineler olsaydı neler ne resimler çekerdik diye hep düşünmüşümdür.
sezon yaklaşıyor artık daha güzellerine inşallah.
Aynen öyle Nihat çok haklısın. Sadece kendi hafızalarımızda kalan öyle avlarımız varki anlatsak masal olurSmile
Bul
ALTAYLI yazdı:Geçmişte gönderdiklerimi site çökünce kurtaramadık. Baskılı olanları çıkarıp scaner'den geçirmem gerekecek ama yakında halledicem.76
evet haklısın ercan abi,aynen söylediğin gibi çok güzel fotoğlar gitmişti,inşallah yakın zamanda halledersin,bu aralar ben yine yoğun çalışıyorum.havalarda müsaade etmedi kurtlarda firar etmek üzereSmileresimlerle kendimizi doyuralım da kurtlara rüşvet olsunSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ya ercan abi şimdilik eskilerle avunuyoruz bakalım bu sene neler yapabileceğiz gelde eskileri anma tıpkı dedelerimiz gibi Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Ercan abi valla bu balıksız zamanımızda anca böyle güzel nostaljilerle moral buluyoruz,ilerki avlarda da bu bollukları tekrar yaşaman dileği ile teşekkür ediyorum bu paylaşım için..çok sağol abi..Smile
Bul
ercan abi eline sağlık merak etme ben senin resimlerini çekerim
çok yakında.rast gele.Alkis
Bul
Sen İzmirin medarı-iftiharısın Ercan Abicim.Sen olmasan bu balıkları ancak balıkçı tezgahında göreceğiz.Ellerin dert görmesin.Sezonda daha kocaman ve bollarına İnşallah.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinagrit 2400gr,eskilerden Albatros-gr 39 6,519 08-03-2009, 23:14
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi