Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Levent öncelikle hayırlı olsun. Nihat'ın aktardıkları senin için oldukça aydınlatıcı olmalı. Benden de kısaca tekneyi nerelerde ve nasıl kullanmayı planlıyorsun. Bunu paylaşırsan daha iyi yardımcı olunacaktır. Tekrar hayırlı olsun.

Dediğim gibi öncelikle sorularını kendine ve bizlere sor gerisi kolaylaşacaktır.
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ercan abi leventin oturdugu site öyle bir yerdeki benim yol yaparak gittiği fenerin hemen altındaki sitede yani levreklere en yakın komşu

,
bu sene levrek avlarını görünce zaten tekne almadan duramayacaktı iyi olacak yani.
levent bence çok acele etme bi bakalım kumburgaza.
LeVrEkCi yazdı:ercan abi leventin oturdugu site öyle bir yerdeki benim yol yaparak gittiği fenerin hemen altındaki sitede yani levreklere en yakın komşu
,
bu sene levrek avlarını görünce zaten tekne almadan duramayacaktı iyi olacak yani.
levent bence çok acele etme bi bakalım kumburgaza.
Sağol nihat bekleyeceğim sen le denk gelene kadar .
Evet şimdi net olarak anlaşıldı. Bence de acele etmeyin sadece öyle avlanmalar için daha cazip fiyatlarda bulunabilir. Acemilik denilince benim içim cız eder aman ha
ALTAYLI yazdı:Evet şimdi net olarak anlaşıldı. Bence de acele etmeyin sadece öyle avlanmalar için daha cazip fiyatlarda bulunabilir. Acemilik denilince benim içim cız eder aman ha 
Teşekkürler abi...Acelem yok enkötü nihata kaynak yaparım
Levent kaynaktan çok tekne ile tecrübe kazanmalısın bu işlerin hele denizin hiç şakası olmaz aman abicim. Deneyimlerim yeterli diyorsan ve bundan samimi olarak eminsen başla bakalım. Hayırlısıyla
ALTAYLI yazdı:Levent kaynaktan çok tekne ile tecrübe kazanmalısın bu işlerin hele denizin hiç şakası olmaz aman abicim. Deneyimlerim yeterli diyorsan ve bundan samimi olarak eminsen başla bakalım. Hayırlısıyla
Tecrübem yok Ercan abi.O yüzden dedim nihattan çözerim biraz diye...Balık alırsın denilen yere kasayla altın kosalar gitmem tekbaşıma.
levend yazdı:Tecrübem yok Ercan abi.O yüzden dedim nihattan çözerim biraz diye...Balık alırsın denilen yere kasayla altın kosalar gitmem tekbaşıma.
Eyvallah bak şimdi oldu
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
LeVrEkCi yazdı:levent 1.tekne istanbul yat ın 4 metrelik teknesi aynısı bende var bi ara 300 tl ye satıyordum sitede ilanı vardı hatta,
tkne kullanışlıdır,dengelidir livarı vardır 4 kişi aynı anda çapari 2 kişi aynı anda uzun olta yapabilirsin fakat bu teknenin aynısını kumburgaz yol üstünde daha uygun bulabilirsin.
2. el eski teknelerin sorunu çok olabilir en büyük sorunlarıda 2 çıdar arasına su almalarıdır o nedenle çok tavsiye etmem.
2.resimdeki tekne 1.si livarı olmadıgı için 2.si 3.5metre yani çok küçük oldugu için tavsiye etmem.
marin boat ın http://www.sahibinden.com/marin_boat_4_5...isplayitem
şu teknesini tavsiye ederim,2 tane aldık birini siteden üymiz tevfik e sattım o kullanıyor diğerini komşum kullanıyor çok oturaklı çok hafif livarlı 5-6 kişi balığa çıkabilir iyi teknedir ve emsallerine göre uygundur.(orhan abidede küçügü var)
eğer ilgilenirsen firma sahiplerini hem ben tanıyorum hemde erden abi(yalova tatar) iyi tanır.
aslında acelen olmasa bi duyuma göre birisi tekne motor kaldıraç komple satacak ve çok güzel bir takımı uygun verme ihtimali varmış ama bu kesin değil anca yaza belli olur.
tekne alacaksan:
1-kesinlikle 4 metre veya üstü olsun
2-kesinlikle livarı olsun
nacizane tavsiyemdir ve önemlidir.
şimdiden hayırlı olsun.
katılıyorum nihat abime