Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek Tuttuk Sevindik,Gördüklerimizle Üzüldük (06.01.2010)
Burak abi....yine gonlumuz acildi..
harika bir video,guzel bir levrek....Alkisafiyet olsun...Seerf
yasak av yapanlara diyecek bir sey bulamiyorum..yaziklar olsunHadiordan
guzel avlarini ve paylasimlarini bekliyoruz..
rastgele

NOT:Video cekimleriniz cok temiz,ne ile yapiyorsunuz?(kamera mi yoksa cep telefonumu?)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Güzel bir av ve gün olmuş tebriklerAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Abi tebrikler,hevese heves katan bu video içinde ayrıca teşekkürlerAlkisSeerf
Bul
Burak bey öncelikle güzel avınızı tebrik ederim.Bende yazları enezdeyim,aşağı yukarı aynı meradayım.Genellikle levreği kaşıkla yada canlı yemle bırakma takımla tutuyorum.At-çek yöntemine sayenizde merak sarmaya başladım.İstanbulda cam rapala satan yer varmı?
Bul
Tropheus yazdı:süper bir levrek resimdeki levregin aynısından tutmadan ölürsem gözüm açk gidecekSiyirdim

ahahahaaa Siyirdim
Bul
bereketli olsun burak abi hassiyetiniz içinde teşekkürler güzel bir av olmuşGulumseAlkis tabi gördüklerinizde üzücü malesef böyle şeyler hala yaşanıyor.
çocukluğumda mahallemizde bir çolak bilal vardı o geldi aklıma dinamitle balık avlarken elini kaybetmiş ne diyeyim allah akıl fikir versin.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Tebrikler Burak Abicim.Bereketli ve afiyet olsun.
Bul
uzman42 yazdı:Tebrikler emeklerinize sağlık güzel balık güzel video olmuş Alkis

Geçenlerde yine duymuştum tekneden bomba ile balık yakaladıklarını hatta videosuda vardı. Adamlar kayığa demir direği dikmiş çıkıp bakıyorlardı sanırım , balığı görüncede...
Snifsinf
Anlayamadığım ise bu tertibatı yetkilerde görüyor ve biliyor ee daha ne bekliyorlar ??
Yazık günah vallahi...

Sevgili İsmail bu sene bizim avlandığımız bölgede ne yazıkki bomba ile avlanarak resmen katliyam yapıldı.Sezon sonuna doğru yetkililer önlem almışlar ama iş işten geçti.İnşallah aynı tabloyu önümüzdeki sezon yaşamayız.Sağlıcakla kal.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yazık gerçekten yazık bunu yapanada göz yumanada çok yazık...
burak abi bu mevsimde tutulan levrek tam kelimeyle harika olmuş,
bende yakın zamanda bi meramı yoklamaya gidiyorum bakalım kışın neler çıkacak bende merak ediyorum.
bereketli olsun rastgele Alkis

Sevgili Nihat Saros'da at çekle levrek avının yapıldığı en verimli dönem kasım-şubat ayları arasıdır.1 ocak-15 şubat arası ise avcılığın doruk noktasına ulaştığı dönemdir.Tabiki bombacılar bırakırsa.Bu günlerde çok seyrekte olsa levrek yakalamak mümkün.Şimdiden sana rast gelsin.Selam ve sevgiler.
Bul
yalova tatar yazdı:burak abi levrek harika .Alkis bomba işini ve yöntemini yeni duydum Rolleyes geri iade ispendek için de SeerfAffet teşekkürler video harika idi

Sevgili Erden bomba ile balık avlamak Saros'un en büyük hastalığı.İnşallah yetkililer bundan sonra bir önlem alırlar ve her sene kış aylarında yaşanan bu katliyam önlenir.Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi