Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24/4/2010 mini org
akşam çok keyif aldım....iyi geldiniz iyiki varsınız..aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..gittiğimiz yerde bunun için biçilmiş kaftan..balık tutamadık..3 adet gelincik onlarıda suya geri saldım..bu arada bende karelerde kolasız çıkmamışım..yaklaşık 6 aydır kola içmiyorum neredeyse..nihat abinin dediği gibi sadece ilave 1 parmak ilave yapmak için kullandım..haftaya yine yapalım ctesi gece inşallah..bende işe başlayacağım fırsatım olmayacak gibi zaten..başlamadan bir sitres daha atayım..bu güzel ortamda bulunan herkese teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum..bu arada erol abinin kendi beslediği üzümden yaptığı sirkede çok güzel olmuştu salataya çok süper bir tad vermişti onada ayrıca teşekkürlerSiyirdim
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:akşam çok keyif aldım....iyi geldiniz iyiki varsınız..aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..gittiğimiz yerde bunun için biçilmiş kaftan..balık tutamadık..3 adet gelincik onlarıda suya geri saldım..bu arada bende karelerde kolasız çıkmamışım..yaklaşık 6 aydır kola içmiyorum neredeyse..nihat abinin dediği gibi sadece ilave 1 parmak ilave yapmak için kullandım..haftaya yine yapalım ctesi gece inşallah..bende işe başlayacağım fırsatım olmayacak gibi zaten..başlamadan bir sitres daha atayım..bu güzel ortamda bulunan herkese teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum..bu arada erol abinin kendi beslediği üzümden yaptığı sirkede çok güzel olmuştu salataya çok süper bir tad vermişti onada ayrıca teşekkürlerSiyirdim
yiyecekler süperdi ellerinize sağlık,
haftaya ctesi olabilir konuşalım kardeşim Seerf
Bul
afiyet olsun abicim..menüyü sağlam yapamadım aslında..geçen seneki harika idi..bidahakine daha sağlam yaparız..planı yapalım ozaman duruma göre..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..
bu imkanı bulabilme şansıda sizlere kısmet olmuş dün akşam,arada bir parmak bal çalmak manasına gelmiyor değilmi bu durum..ne !! pardon çaktırmayacaktım olayı değilmi..Siyirdim
esprisi bir yana gerçektende can sıkıntılarından büyük ölçüde arınmaları açısından faydalı olduğuna eminim, tekrardan daha keyifli buluşmaar yapmanız dileği ileAlkisSeerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:afiyet olsun abicim..menüyü sağlam yapamadım aslında..geçen seneki harika idi..bidahakine daha sağlam yaparız..planı yapalım ozaman duruma göre..
ana yemek benden mümkünse levrek buğulama yiyeceğiz boğaza karşı Seerf
Bul
realdeath yazdı:bu imkanı bulabilme şansıda sizlere kısmet olmuş dün akşam,arada bir parmak bal çalmak manasına gelmiyor değilmi bu durum..ne !! pardon çaktırmayacaktım olayı değilmi..Siyirdim
esprisi bir yana gerçektende can sıkıntılarından büyük ölçüde arınmaları açısından faydalı olduğuna eminim, tekrardan daha keyifli buluşmaar yapmanız dileği ileAlkisSeerf
yaz aylarında herzaman hanımları alıyoruz ömer,kışın olmuyor.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ana yemek benden mümkünse levrek buğulama yiyeceğiz boğaza karşı Seerf
offfff tamam abi en çok ben yiyeceğim çok acıktım valla..domates soslu kaşarlı değilmi....
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:offfff tamam abi en çok ben yiyeceğim çok acıktım valla..domates soslu kaşarlı değilmi....
mantar karedes de var ozan (bende acıkmışım yaww)Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:mantar karedes de var ozan (bende acıkmışım yaww)Gulumse
Allahım bu bir rüya mı,biri beni çimçiklesin,inanamıyorum karedes,mantarmı..?bunlar yazılırmı,rejime niyetlenen ve hep direkten dönen bir adama bunlardan bahsedilirmi...çıktı kolesterol,çıktı trigiliserit.o zaman ekmek ve içecek vermeyin bana..koyun bir tabağa beni masadan uzaklaştırn..bir köşede levreğimle başbaşa kalayım..
Seerf
Bul
dun gece her zamanki gibi harikaydı zaten sizin yanınızda bir şeyin harika olmama şansı yokki herşey cok guzeldi ben kofteye bayıldım erol abi yengeye teşekkur etmeyi unuttum valla kusuruma bakmasın .
bu arada kekte fena olmuştu tabi ozanın aparatiflerde superdi ben cok keyif aldım umarım dostlugumuz hep boyle devam eder allah bozmasın maşallah41.
DUHAN erken uyusaydı daha guzel olacaktı .
bu arda DUHAN SİTEDEKİ en genç uye olmaya devam ediyo siteninde en fanatik elamanı duguştan AMATÖRBALİKCİ.Alkis

SAYGILAR ABİLERİM.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,550 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 10,364 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  mini ereğli organizasyonu LeVrEkCi 34 8,169 14-04-2012, 09:28
Son Yorum: fotokopici
  Mini caddebostan organizasyonu aahmet 57 7,622 12-07-2011, 00:06
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,442 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 23,007 28-10-2010, 03:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  porto lagos mini organizasyon naxos 5 47 7,501 18-08-2009, 08:27
Son Yorum: bucalıfikret
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,371 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi