Yorumları: 3,283
Konuları: 164
akşam çok keyif aldım....iyi geldiniz iyiki varsınız..aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..gittiğimiz yerde bunun için biçilmiş kaftan..balık tutamadık..3 adet gelincik onlarıda suya geri saldım..bu arada bende karelerde kolasız çıkmamışım..yaklaşık 6 aydır kola içmiyorum neredeyse..nihat abinin dediği gibi sadece ilave 1 parmak ilave yapmak için kullandım..haftaya yine yapalım ctesi gece inşallah..bende işe başlayacağım fırsatım olmayacak gibi zaten..başlamadan bir sitres daha atayım..bu güzel ortamda bulunan herkese teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum..bu arada erol abinin kendi beslediği üzümden yaptığı sirkede çok güzel olmuştu salataya çok süper bir tad vermişti onada ayrıca teşekkürler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
BALIK and OZAN yazdı:akşam çok keyif aldım....iyi geldiniz iyiki varsınız..aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..gittiğimiz yerde bunun için biçilmiş kaftan..balık tutamadık..3 adet gelincik onlarıda suya geri saldım..bu arada bende karelerde kolasız çıkmamışım..yaklaşık 6 aydır kola içmiyorum neredeyse..nihat abinin dediği gibi sadece ilave 1 parmak ilave yapmak için kullandım..haftaya yine yapalım ctesi gece inşallah..bende işe başlayacağım fırsatım olmayacak gibi zaten..başlamadan bir sitres daha atayım..bu güzel ortamda bulunan herkese teşekürlerimi ve saygılarımı sunuyorum..bu arada erol abinin kendi beslediği üzümden yaptığı sirkede çok güzel olmuştu salataya çok süper bir tad vermişti onada ayrıca teşekkürler
yiyecekler süperdi ellerinize sağlık,
haftaya ctesi olabilir konuşalım kardeşim
afiyet olsun abicim..menüyü sağlam yapamadım aslında..geçen seneki harika idi..bidahakine daha sağlam yaparız..planı yapalım ozaman duruma göre..
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
BALIK and OZAN yazdı:aileler de çok keyif aldı arada onlarıda buluşturmak iyi oluyor...çoğu zaman kendimize çalışıyoruz onlarında hakkı bu ortam..
bu imkanı bulabilme şansıda sizlere kısmet olmuş dün akşam,arada bir parmak bal çalmak manasına gelmiyor değilmi bu durum..ne !! pardon çaktırmayacaktım olayı değilmi..

esprisi bir yana gerçektende can sıkıntılarından büyük ölçüde arınmaları açısından faydalı olduğuna eminim, tekrardan daha keyifli buluşmaar yapmanız dileği ile

BALIK and OZAN yazdı:afiyet olsun abicim..menüyü sağlam yapamadım aslında..geçen seneki harika idi..bidahakine daha sağlam yaparız..planı yapalım ozaman duruma göre..
ana yemek benden mümkünse levrek buğulama yiyeceğiz boğaza karşı
LeVrEkCi yazdı:ana yemek benden mümkünse levrek buğulama yiyeceğiz boğaza karşı 
offfff tamam abi en çok ben yiyeceğim çok acıktım valla..domates soslu kaşarlı değilmi....
BALIK and OZAN yazdı:offfff tamam abi en çok ben yiyeceğim çok acıktım valla..domates soslu kaşarlı değilmi....
mantar karedes de var ozan (bende acıkmışım yaww)
LeVrEkCi yazdı:mantar karedes de var ozan (bende acıkmışım yaww)
Allahım bu bir rüya mı,biri beni çimçiklesin,inanamıyorum karedes,mantarmı..?bunlar yazılırmı,rejime niyetlenen ve hep direkten dönen bir adama bunlardan bahsedilirmi...çıktı kolesterol,çıktı trigiliserit.o zaman ekmek ve içecek vermeyin bana..koyun bir tabağa beni masadan uzaklaştırn..bir köşede levreğimle başbaşa kalayım..
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
dun gece her zamanki gibi harikaydı zaten sizin yanınızda bir şeyin harika olmama şansı yokki herşey cok guzeldi ben kofteye bayıldım erol abi yengeye teşekkur etmeyi unuttum valla kusuruma bakmasın .
bu arada kekte fena olmuştu tabi ozanın aparatiflerde superdi ben cok keyif aldım umarım dostlugumuz hep boyle devam eder allah bozmasın maşallah41.
DUHAN erken uyusaydı daha guzel olacaktı .
bu arda DUHAN SİTEDEKİ en genç uye olmaya devam ediyo siteninde en fanatik elamanı duguştan AMATÖRBALİKCİ.
SAYGILAR ABİLERİM.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR