Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu kadarına da Pesss Doğrusu !!!
bunlardan bizim buralarda da var.....Hadiordanne yazik ki..
duyarliliginizi tebrik ederimAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hassasiyet gösteren ve gereğini yapan heskese sonsuz teşekkürler,devamını getirmek dileğimleAlkisAlkisAlkis
Bul
çok üzücü görüntüler ama birilerinin bu katliama dur demesi çok güzel emeklerinize sağlık operasyona katılan jandarmamıza ve sizlere sonsuz teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Emeği ve gayreti geçen herkesi kutluyorum.AlkisDevamını görmek en büyük arzumuzdur.76
Bul
Görünütler üzücü, kesin bir önlem alınabilse keşke.
Paylaşım için teşekkürler...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
bunlar insan olamaz bukadar agı bagaza bile atmıyolardır allah onların icabına bakar umarım bu katliamın daha fazlasını yasarlar. ADİLER.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
harika bir iş çıkarılmış emeği geçen herkesi kutluyorum saolsunlar varolsunlar Alkisbu tüğr haberler ileriye umutla bakmamızı sağlıyor Alkis
Bul
Bu vicdansızlar gölü oniki ay pinterle,ağlarla donatarak balıklara yaşam şansı bırakmıyorlarHadiordandurarlılığından dolayı samader üyelerine bölge jandarma güçlerine teşekkürlerAlkisAlkisinşallah diğer bölgelerimizede örnek olur.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Resimlere baktıkça cahilliğin ne kadar çok olduğunu içim acıyarak görüyorum. Bunların Yedi gerisine de gitsen aynılar. İnşallah gelecekleri öyle olmaz. Tabii ki iş işten geçmeden. Paylaşım için çok teşekkürler. Bu resimleri ibret için her yere asmak lazım.
Bul
Toprağım çalışmalarınızın devamı dileğiyle sonsuz tebrikler ve teşekkürler. Geçen sene tekne ile girdiğim Gölkentte suda canlı varlığa rastlamadığımı belirtmek isterim. Tabiki yanlarındaki balık restaurantları ve çıkarmış oldunuz o kasnakların sahipleri. Bu çalışmalarımız toplumumuzun bilinçlenmesine neden olacaktır. Hali ile bu kaçak avcılarında pazarı yok olacaktır. Umarım uzun sürmezde, sularımız tamamen kurumaz. Sağlıcakla.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi