Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bucaspor tarih yazdı
Buca spora tebrikler.
Sonunda İzmir'den birinci lige takım gönderebildik. İnşallah yenileri de olur.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
:fener:Süper liğe hoş geldin Bucaspor :fener:AlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Bucalılar gözünüz aydın,
Bucaspor'a tebrikler ve 1. ligde başarılar AlkisAlkisAlkis.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
bir izmirli olarak gurur duydum buca sporla inşallah kalıcı olur nice başarılar kazanır.Alkis
Bul
Bucaspor`i tebrik eder..Alkis
basarilarinin devamini dilerim...Seerf

..............................................
bu arada bizim sehrin takimi PANTHRAKIKOS` ta 1.ligden,2.lige dustuHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Fiko tebrik ediyorum ve çok sevindim. Ben bu toprağın insanıyım ve Fanatizmin daima karşısındayım. İnşallah bizde Playof'tan geliriz.:bjk:Biliyorsun biz BÜYÜK ALTAY'LIYIZ. Buca'mıza şimdiden başarılarının devamını diliyorum.
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko tebrik ediyorum ve çok sevindim. Ben bu toprağın insanıyım ve Fanatizmin daima karşısındayım. İnşallah bizde Playof'tan geliriz.:bjk:Biliyorsun biz BÜYÜK ALTAY'LIYIZ. Buca'mıza şimdiden başarılarının devamını diliyorum.
saol ercan abi dediğin gibi bende fanatizmin karşısındayım dualarımız altay ve karşıyaka içinAffet
:fener::bjk::fener::bjk:
Bul
Albatros-gr yazdı:Bucaspor`i tebrik eder..Alkis
basarilarinin devamini dilerim...Seerf

..............................................
bu arada bizim sehrin takimi PANTHRAKIKOS` ta 1.ligden,2.lige dustuHadiordan

Sizede geçmiş olsun Faruk,bu takım Gümülcine takımımıydı.Umarım bu yıl yeniden geri dönersinizAlkis
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko tebrik ediyorum ve çok sevindim. Ben bu toprağın insanıyım ve Fanatizmin daima karşısındayım. İnşallah bizde Playof'tan geliriz.:bjk:Biliyorsun biz BÜYÜK ALTAY'LIYIZ. Buca'mıza şimdiden başarılarının devamını diliyorum.

Bir İzmir takımını daha süper liğde görmek istiyoruz kaptanımAlkisAlkisAlkisbol şanslar.
Bornova - izmir
Bul
Bucaspor a süperlig de de başarılar dilerim Alkis:fener::fener:

Bizim maçlar hariç haSiyirdim:fener::fener:
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucaspor Avrupa Şampiyonu oldu orhanekmekci 11 2,615 11-05-2010, 12:48
Son Yorum: fish or die
  Şampiyon Bucaspor.. bucalı 20 3,381 27-04-2009, 13:50
Son Yorum: bucalı alper

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi