Yorumları: 25,969
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:denizde motorun kuvveti mutlaka iyidir ama bzen ufak motor daha iyi oluyor faruk abi,
mesela ben hafta sonu gidiyorum 1 yada 2 günlüğüne av yapıyorum sabah tak akşam çıkart yapıyorum,birde devamlı rolantide av yaptıgım için kuvvetli motorlar zamanla arıza yapıyor.
6 hp çok ama çok ekonomik inanılmaz az yakıyor o nedenle 6 hp ile devam ediyorum.9.9 ve üstü keyiflidir ve uzak meralara gidilecegi zaman çok işe yarar ama bir takıp çıkartması derttir ikincisi çok yakar üçüncüsüde rolantide kullanılacaksa ileride sorun yaratır.
en iyisi herkesin merasına ve kullanım tarzına göre karar vermesi gerekir.
bahadır keşke 6 hp olsaydı birde ben motor almasaydımda takas yapsaydık.
hayırlısı olsun.
cok dogru....
aynen katiliyorum...

nerede ve ne sekilde kullandigina bagli....
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
alana satana şimdiden hayırlı olsun,gerçektende gıcır gıcır maşallah.allah bizede almayı nasip eder inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hayırlısı olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Alana satana hayırlı olsun Bahadır fiyat bilmem ama bu son fiyatmıdır sormamdaki amaç burada arkadaşlara söylerim.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
HAŞİM77 yazdı:Alana satana hayırlı olsun Bahadır fiyat bilmem ama bu son fiyatmıdır sormamdaki amaç burada arkadaşlara söylerim.
Teşekkürler Haşim. Bu fiyat son fiyattır.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar motor takas yoluyla satılmıştır.
9.8HP Uzun şaft iki zamanlı 2009 model Tohatsu motor ile takas edilmiştir.
Bu konuda her zaman olduğu gibi yardımlarını esirgemeyen sevgili kardeşim Yılmaz'a teşekkür ederim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bahadır Sarıca yazdı:İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar motor takas yoluyla satılmıştır.
9.8HP Uzun şaft iki zamanlı 2009 model Tohatsu motor ile takas edilmiştir.
Bu konuda her zaman olduğu gibi yardımlarını esirgemeyen sevgili kardeşim Yılmaz'a teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Bahadır,güle güle kullan bol balıklı avların olur inşallah.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Hayırlı olsun Bahadır,güle güle kullan bol balıklı avların olur inşallah.
Sağolasın Orhan abicim.
İyi fiyatı bulup takas olunca dayamadım gene

Sevgi ve selamlarımla...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bahadır Sarıca yazdı:Sağolasın Orhan abicim.
İyi fiyatı bulup takas olunca dayamadım gene
Sevgi ve selamlarımla...
Yeni motorun ağırlığı ne kadar Bahadır.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Yeni motorun ağırlığı ne kadar Bahadır.
Orhan abi bu konu için 2 zamanlı seçtim zaten. Bildiğin gibi 4 zamanlılar 2 zamanlılara göre daha ağırlar.
İlk incelediğim konu buydu.Yani ağırlığı. Motoru ilk önce tek başıma belimi incitmeden taşıyabilir miyim diye kontrol ettim. Eski 5HP Ağırlık : 25 kg idi biliyorsun. 9.8HP 32kg. Fark 7kg yani taşıması çok rahat. Bakalım performansı nasıl olacak. İnşallah hafta sonu onu da test edeceğim.