Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inciraltı kaba lidakileri
Ban bensiz gidince balığı kırmışsın.Sıkıysa benide götürsene.
Güzel balıklar Fikocum.Afiyetle...Seerf
Bul
yycolak yazdı:Ban bensiz gidince balığı kırmışsın.Sıkıysa benide götürsene.
Güzel balıklar Fikocum.Afiyetle...Seerf
Fikoyu balıksız döndürmeyimi düşünüyonSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Fikoyu balıksız döndürmeyimi düşünüyonSiyirdim

Bak nasıl yakaladın mevzuyu Abim benim.Demekki arıza bendeymiş.SnifsinfHadiordan
Bul
ustam61 yazdı:Alkisfikret kardeş tebrikler.akşamlıklar çıkmış gene.afiyetle götürmen dileğimle.ama yalçınımın haberi olmuş heran yemeye gelebilir.HeheAlkisSeerf

Ben geç geliyorum ya UstacımO şimdi sıyırmıştır kılçıkları ble.Bana bir şey bırakmamıştır.Bak sesi bile çıkmıyor.Erdi her halde.GoSeerf
Bul
Denizde balık bırakmamışsın maşallah.Afiyet olsunGulumseSeerf
Bul
Fikret Abi kaba lidakiler güzelmiş tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf

Ben de genelde pullu avlarımda ben de 3 numara 505 serisi iğneleri tercih ederim . Ancak geçen gidişimde yamyamlara çok yem yedirinde yine aynı seriden 5 numara iğnelerle takım yaptım ve çok verim aldım . Daha ucuz olduğu için yem olarak sülünesi tercih ediyorum ama yine de şaşırdım bu işe Hi Bayağı iri karagöz , kaba lidaki ve hatta çok iri kaptan kupa aldım . Gerçi kamera olmayınca yazmanın da anlamı olmuyor ama bir takım da küçük iğne deneyebilirsin Wink . Yan tarafımda 7 numara sinek iğnesi ile bu kadar porsiyonluk balıkların alındığına da çok şahit olmamıştım doğrusu Mahcup Küçük iğne ile avlanmayı hiç sevmem ancak verimi görünce yazmak zorunda hissettim kendimi Smile Rasgele Abim ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Fikret abicim pırıl pırıl lidolar,
epeydir özledik çupra çekmeyi, Alkis

daha niceleri rastgele Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
haaaaaa yalçın abım şimdi ne duşunuyo acaba cok merak ettim Siyirdim
balıklar şahane fikret abi eline saglık.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Bereketli olsun Fikret Abi. O balıklar senin kısmetinmiş Seerf ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
fikret abicim bereketli olsun valla güzel lidakiler afiyet olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 4,243 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: