Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofe Geliyorrrrrrr
orhanekmekci yazdı:Arabın yürüyüşü bile değişmişdirHappy13Kğ aynalıyı taşımak kolaymıSiyirdim
şimdi ulaştım arapa yastık gibi bişeymiş yarın dönüyorlarmış bol resim çek dedim selamları var Gulumse
abi yastık yapmış balıgı baksana Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:şimdi ulaştım arapa yastık gibi bişeymiş yarın dönüyorlarmış bol resim çek dedim selamları var Gulumse
abi yastık yapmış balıgı baksana Gulumse
Aleyküm selam Nihat,sıra avın yakalanış öyküsü ve fotolarında.Yarına kadar bir trofe niye olmasınAlkisrastgele arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Yeli ne zamandır geliyordu sonunda selide geldi tebrikler arapAlkisama tahrik ve baskılara uyup bu sefer öpme sonu biliyorsunSiyirdimHappyHappy
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
vay vay bizim ekip sezonu açmış,trofeyide almışlar.helal olsun, size...
ahmet abi canlı yayın yapıyon maşallah.teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yeli ne zamandır geliyordu sonunda selide geldi tebrikler arapAlkisama tahrik ve baskılara uyup bu sefer öpme sonu biliyorsunSiyirdimHappyHappy
öpmüş bile haşim abi artık çok geç Siyirdimhayatımın en güzel balığı diyor Seerf
Bul
Yakışır Başkan'ımla Arabıma AlkisAlkisAlkis Acaba tuttuğunu yengeye söylemiş mi ki Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Husayin.......Baskan......
AlkisAlkistebriklerAlkisAlkis
artik Huseyin tanimaz bizleri..sadece trofe cikaran arkadaslar ile muhabbet yapar....SiyirdimBobo
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Husayin.......Baskan......
AlkisAlkistebriklerAlkisAlkis
artik Huseyin tanimaz bizleri..sadece trofe cikaran arkadaslar ile muhabbet yapar....SiyirdimBobo
valla ben arayı düzelttim sen düşün HeheSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla ben arayı düzelttim sen düşün HeheSiyirdim
benim isi sakat..
sen bir torpil gecersin artik..
baska turlu ortaliklarda kaybolmak lazim...
adam koca balikla geldiginde,konus-konusabilirsen..
dur bakalim belki bizim pargatlarada bir sey takar bu aksam...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
valla ben anlamam faruk abi ben arapın raporu görmek için bilgisayarı yanımda getirecem sende git tut olmadı tezgaha git resim çektir hazırlıgını yap Siyirdim
dur ben şimdi bide arayıp faruk abi o balıgı arap tutmamıştır diyo diyeyimde tam gaz gelsin siteye Hehe
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi