26-06-2010, 13:00
orhanekmekci yazdı:Arabın yürüyüşü bile değişmişdirşimdi ulaştım arapa yastık gibi bişeymiş yarın dönüyorlarmış bol resim çek dedim selamları var13Kğ aynalıyı taşımak kolaymı

abi yastık yapmış balıgı baksana

Trofe Geliyorrrrrrr
|
26-06-2010, 13:00
orhanekmekci yazdı:Arabın yürüyüşü bile değişmişdirşimdi ulaştım arapa yastık gibi bişeymiş yarın dönüyorlarmış bol resim çek dedim selamları var ![]() abi yastık yapmış balıgı baksana ![]()
26-06-2010, 13:04
LeVrEkCi yazdı:şimdi ulaştım arapa yastık gibi bişeymiş yarın dönüyorlarmış bol resim çek dedim selamları varAleyküm selam Nihat,sıra avın yakalanış öyküsü ve fotolarında.Yarına kadar bir trofe niye olmasın ![]() ![]()
Bornova - izmir
26-06-2010, 13:19
Yeli ne zamandır geliyordu sonunda selide geldi tebrikler arap
![]() ![]() ![]() ![]()
26-06-2010, 13:45
vay vay bizim ekip sezonu açmış,trofeyide almışlar.helal olsun, size...
ahmet abi canlı yayın yapıyon maşallah.teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
26-06-2010, 13:56
HAŞİM77 yazdı:Yeli ne zamandır geliyordu sonunda selide geldi tebrikler arapöpmüş bile haşim abi artık çok geç ![]() ![]()
26-06-2010, 14:03
Yakışır Başkan'ımla Arabıma
![]() ![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
26-06-2010, 15:06
Husayin.......Baskan......
![]() ![]() ![]() ![]() artik Huseyin tanimaz bizleri..sadece trofe cikaran arkadaslar ile muhabbet yapar.... ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-06-2010, 15:08
Albatros-gr yazdı:Husayin.......Baskan......valla ben arayı düzelttim sen düşün ![]() ![]()
26-06-2010, 15:11
LeVrEkCi yazdı:valla ben arayı düzelttim sen düşünbenim isi sakat.. sen bir torpil gecersin artik.. baska turlu ortaliklarda kaybolmak lazim... adam koca balikla geldiginde,konus-konusabilirsen.. dur bakalim belki bizim pargatlarada bir sey takar bu aksam...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-06-2010, 15:23
valla ben anlamam faruk abi ben arapın raporu görmek için bilgisayarı yanımda getirecem sende git tut olmadı tezgaha git resim çektir hazırlıgını yap
![]() dur ben şimdi bide arayıp faruk abi o balıgı arap tutmamıştır diyo diyeyimde tam gaz gelsin siteye ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|