Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beklenmeyen tatlı konuk...
Albatros-gr yazdı:Yalcin misafirperligini bir daha gostermissin...Alkis
paylasim icin tesekkurlerSeerf
Herkese kapımız sonuna kadar açık.Her zaman bekleriz.Ama bu minik kuş çok güzeldi.....
araphüso26 yazdı:abi baykuşmu bayankuşmu ayırt edemedimSiyirdimailecek ağırlamışsınız maşallah.eskiden uğursuz sayarlarmış bu mübarek hayvanı..doğaya dönmesi güzel olmuş buna bakmak epeyce zahmetlidir abicim..ne kadar misafir perver insansın canım benim..yenge hanıma kardeşlerime selamlarAlkis Rose
Hemde nasıl ağırlamak sorma kardeş.O güzelliğin uğursuzluğuna inanmak çok zor be kardeş.Bizdende sizlere hürmetler-saygılar...
ustam61 yazdı:AlkisTebrik ve teşekkürler Yalçın ım.Alkisİlki misafiri ağırladığınız ona ailecek yakın davrandığınız içindi.ikincisi tekrar geldiği ortama iade ettiğiniz için.AlkisSeerf
Meyve ve tavuk göğsü teklif ettik pek rağbet etti diyemeyeceğim.Çok korkmuştu.Doğada daha mutlu olacağı fazla belliydi.Bizde gereğini yaptık.Teşekkürler Ustacım.
Bul
Tropheus yazdı:he he yolunumu kaybetmiş kerata cok tatlıymış AlkisAlkis
Evet Sedatcım gerçekten çok güzeldi.Bu güzelliği sizlerle paylaşmak zorunluluk gibi geldi bana.Wink

aygroup yazdı:Sevgili Yalçın...

Misafirin halka arasında kukumav denilen ve insanlara yakın yaşayan yırtıcı bir gece kuşudur.Hayvansal protein ile beslenir..

Bunları yazmamın nedeni ise gagasının ve tırnaklarının çok tehlikeli mikropların kaynağı oluşudur.Yani (Allah korusun) size bir gaga vursa veya tırnağı batsa bir ay acı verecek bir yara olurdu..

Sonuç olarak ,hayvan gördüğü ilginin samimiyetini o kadar iyi anlamış ve hissetmiş ki sizin için tehlike olmamış..

Sizin elinizde kaplan bile uysal pisicik olurmuş...AlkisHappy

Biz de seni boşuna sevmiyoruz herhalde....Alkis

Ailene sevgiler ve saygılar canım kardeşim...
Güzel iltifatların için teşekkürler Ahmet Abicim.O kadar çok korkmuştuki;zarar verebilecek durumda değildi.Sanki evcilmiş gibi uysaldı.Ama haklısın gagave tırnaklarından uzak durduk.İlk önce onları emniyete alıp ondan sonra fotolara baş vurduk.Bizdende sizlere hürmetler sevgili Abicim.Sevgimiz karşılıklı.Bizlerde sizi çok seviyoruz.Saygılar.

bahriyeli yazdı:ufaklığı güzel misafir etmişiniz abicim arada uğrar heralde halinizi hatırınızı sormaya selamlar saygılar ev halkına.Gulumse
Keşke gelse.Bizde onu çok sevdik Kardeşim.Bizdende sizlere saygı ve hürmetler..
Bul
Her gece yarısı balkonumunn karşısındaki direğe konan baykuş benden direkteki elektrik kadar güzel elektrik alamadığı için yaklaşmıyor galiba Siyirdim

Müthişsin Abi , tebrikler Alkis Başını acayip döndürme kabiliyeti olan bu avcı kuşa bayılıyorum . Senin kadar yakın olmak isterdim doğrusu Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
HAŞİM77 yazdı:Hayvan sevgisi apayrı tarifi olmayan bir sevgidir bu güzel konuk severliğe ve bizlerle paylaşmanıza teşekkürler yalçın abim.Alkis
Canım benim çok doğru söylemişsin.Beni cezbeden gözleriydi.Kocaman,parlak ve anlamlı:Beni geldiğim yere geri bırak...Wink

drasty41 yazdı:tertibim çok misafirperversin Smile
Sen bir İzmire gelde gör bak nasıl oluyor misafirperverlik.Canımsın tertibim...Alkis

Bahadır Sarıca yazdı:İlginç bir misafirlik olmuş Yalçın abim. Gene aile sıcaklığını göstermişsinAlkis
Haklısın Bahadırcım.Hiç beklenmedik bir zamandı.Balık tutamayınca böyle şeylerle siteye uymaya çalışıyoruz.Ne yapalım.görmüyormusun,sazanlar,levrekler,karagözler....Bizde ne var.BAYKUŞ....HappyHeheBoboSiyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Her gece yarısı balkonumunn karşısındaki direğe konan baykuş benden direkteki elektrik kadar güzel elektrik alamadığı için yaklaşmıyor galiba Siyirdim

Müthişsin Abi , tebrikler Alkis Başını acayip döndürme kabiliyeti olan bu avcı kuşa bayılıyorum . Senin kadar yakın olmak isterdim doğrusu Gulumse

Keşke daha önce söyleseydin Nedimcim.O'nu biraz daha misafir eder senin İzmire gelmeni beklerdik.İnan samimiyim.Senin için o'na her gün bir fare yakalardım.Gulumse
Bul
yalçınım bende kukumav kuşu gibi gelsem olurmu ?
sevgili kaerdeşim konukseverliğin ve hayvanseverlğininiz için tebrikler AlkisAffetSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:yalçınım bende kukumav kuşu gibi gelsem olurmu ?
sevgili kaerdeşim konukseverliğin ve hayvanseverlğininiz için tebrikler AlkisAffetSeerf
Sen baş tacısın şekerim.Nasıl istersen öyle gel.Yalçın kurban olsun sana.76Seerf
Bul
Seerf bviliyorum şekerim sende aynen benim için öylesin Affet76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:Seerf bviliyorum şekerim sende aynen benim için öylesin Affet76

Eyvallah kardeşim.
Bul
İlginç buluşma olmuş Yakup,baykuşumuzda çok şanslıymış,karşısına Çölak ailesi çıkmışAlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi