05-07-2010, 20:22
Dostların buluşması çok güzel.Dükkan neresi merak ettim

Boğazın Ustaları
|
05-07-2010, 20:22
Dostların buluşması çok güzel.Dükkan neresi merak ettim
![]()
05-07-2010, 20:49
guzel buluşma özlemişim ustaları.
![]() ![]()
05-07-2010, 22:29
levend yazdı:Dostların buluşması çok güzel.Dükkan neresi merak ettim karaköy diva balıkçılık hasan basri diye de bilinir..
05-07-2010, 23:08
boğazın ustalarına,saygılar sevgiler,teşekkürler ahmet abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
05-07-2010, 23:54
Güzel buluşma için kutlarım hepinizi.
![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
06-07-2010, 00:11
dostlukların dahada pekişmesi dileklerimle..boğazın ve tüm amatörbalıkçı lara selamlar... getirdiğin malzemeler içinde ayrıca teşekkürler uzunum
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
06-07-2010, 01:55
ooo süper kare ahmetim böyle güzel buluşmaların devamını dilerim
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
06-07-2010, 09:32
Albatros-gr yazdı:guzel bir foto.. Faruk abi seninle fotom kaldı inşallah onuda gerçekleştiririz ![]() İnşallah böyle dostlukların çoğalması benimde dileğimdir. thunderbolt yazdı:Vay ... gerçekten de iyi balıkçılarla bir araya gelmişsin , tebrikler Eyvallah nedimim sağolasın.. ustam61 yazdı: İnşallah ustam dostluklarımız daim olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
06-07-2010, 09:37
LeVrEkCi yazdı:3 usta arasına girip resim çektirdin sende oldun ustaaEyvallah nihatım teşekkürler, herkes elbette kendi alanında ustadır onlar boğazın ustaları..ben ise tatlısucu.. Zaten furkan bir rapala önerdi heryerde iş yapar diye hem deniz hem tatlısu ee bizde almadan edemedik tabiiki.. ![]() Zaten harunda Turna avından geldi normal denizde kullandığı rapalayla almış turnayı demekki bazı rapalar deniz veya tatlısu ayırtetmiyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
06-07-2010, 09:38
drasty41 yazdı:tebrikler böle dostlukların artması dileklerimle.. levend yazdı:Dostların buluşması çok güzel.Dükkan neresi merak ettim Tropheus yazdı:guzel buluşma özlemişim ustaları. Çok çok teşekkürler sağolun.. Mekanı furkan yazmış benim yazmama gerek yok sanırım..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|