Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erdekli Yücel'in Yalova Ziyareti
Bahadır Sarıca yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş.
Meyva bahçeleri ziyaret edilmiş, balık avı yapılmış, yemekler yenmiş güzel sohbetler eşliğinde...Eee daha ne olsun.
Allah muhabbetinizi arttırsın, içinize sindirsin.Alkis
Teşekkürler bahadır inşallah bir gün hep beraber gezeriz.

murki yazdı:Fazla söze hacet yok, resimlerle her şeyi anlatırım diyorsun Haşim. Güzel buluşma olmuş, kasnaklara ve tabağa baktığımda yayın görür gibi oldum. Gölde yayına müsait gözüküyor, hoş sohbet ve birlikteliklerin devamı dileğiyle.

Murat yayın var o kasnaklar restaurantın iskele uzantısı yapmış ve bir kaç masa koymuş kasnaklarıda dekor maksadıyla koymuşlar.Tabakta gördüğün yayın ustadan hiç bir şey kaçmaz.AlkisBirlikteliğimiz hep beraber olsun.
ustam61 yazdı:AlkisAlkisAile fertlerinin bu buluşmalarından inanın ben çok mutlu oluyorum.göstermiş olduğunuz ilgi ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.AlkisAlkis

Teşekkürler hayrettin abi kısada olsa bu buluşmalar hoşuma gidiyorSeerf en zor yanıda ayrılık zamanı insanın içine oturuyor.Hadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:Vaaaay kardeşler.Buluşma harika olmuş.Allah içinize sindirsin.Alkis
Teşekkür ederim yalçın abi.

yalova tatar yazdı:banada tlf ulaştılar ama işte olduğumdan katılamadım bide bana tlf ettiklerinde iznik teydiler Hadiordan yalovadayız deselerdi vay hallerine Siyirdim neyse yücelim de yorgundu o zaman sakaryadan düğünden gelmişti bi gece daha kalması için ikna edemedim benimde misafirim olsun diye ama başka zamana .müsait olunca işallah Affet
İnanki erden abi meraları gezmeye başladık yücel gelir gelmez ve balıktı ottu derken biz yola koyulduk. Eyvah dedim tatar bir duyarsa yandım SiyirdimHemen tel cevap yok işte olduğunu anladım sen arayıncada yücele verdim teli.Eğer işte olmasaydın yoldan döner gelirim yine seni alırdım.

Uzun_ahmet yazdı:Çok güzel bir muhabbet olmuş heryeri gezmek cabası, böylesine muhabbetlere herzaman ihtiyacımız var, darısı tüm site sakinlerine..AlkisAlkis
Teşekkürler ahmet inşallah işler müsait olsada hepimiz buluşsak yine.
Bul
biliyorum yaw nasip AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:neyse yücelim de yorgundu o zaman sakaryadan düğünden gelmişti bi gece daha kalması için ikna edemedim benimde misafirim olsun diye ama başka zamana .müsait olunca işallah Affet
Erden abi Yücel hem yorgun hemde yoğundu, Adapazarında bırak yemek yemeği, çay bile içiremedik,eğer Yalovaya uğramam lazım demeseydi beraber gelmeyi teklif edecektim Turanköye, gerçi hala gelmdi galiba yada gelir gelmez uyudu hala yatıyorSiyirdim
Bul
Harikasınız arkadaşlarSeerfformumuz adına güzel görüntüler,teşekkürler HaşimAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
muhabbetiniz daimolsun güzel buluşma olmuş resimler harika elinize sağlık.Alkis
Bul
Sitemizin bi güzel tarafıda bu işte sohbetimiz daim olsun saygılar dostlar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
maşallah güzel gezmişsiniz haşim abi Seerfçok güzel hareketler bunlarAlkis
Bul
guzel bir ziyaret..Alkis
bol fotolu bir o kadarda guzel bir paylasim..Alkis
tesekkurler...Seerf
muhabbetiniz daim olsun beyler..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Harikasınız arkadaşlarSeerfformumuz adına güzel görüntüler,teşekkürler HaşimAlkisSeerf
Biz teşekkür ederiz orhan abi.

bucalıfikret yazdı:muhabbetiniz daimolsun güzel buluşma olmuş resimler harika elinize sağlık.Alkis
Teşekkürler fikret abi. Muhabetimiz hep birlikte önümüzdeki günlerde beraberde olur.Gulumse

doktor yazdı:Sitemizin bi güzel tarafıda bu işte sohbetimiz daim olsun saygılar dostlar.Alkis76

Malesef sizler işteydiniz eren ne yapalım bir dahaki sefere beraber gideriz çok güzel yerler.

LeVrEkCi yazdı:maşallah güzel gezmişsiniz haşim abi Seerfçok güzel hareketler bunlarAlkis

Evet nihat bayağı yol yaptık bu kısa süreye sığdırmak için mecbur kaldık. Ama bir eksik olta atmaya zaman olmadı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1980 YALOVA sı yalova tatar 8 2,143 09-04-2012, 19:36
Son Yorum: ALTAYLI
  Yalova'nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 20 4,592 24-09-2009, 22:11
Son Yorum: HAŞİM77
  Yalova' nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 15 3,558 23-09-2009, 15:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Karadere-Altınova/YALOVA Lakerda 26 5,221 10-05-2008, 20:22
Son Yorum: andrail gail
  erdek turan köyünden manzaralar..erdekli yücelden.. BALIK and OZAN 35 7,185 09-07-2007, 10:18
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi