20-09-2010, 22:18
HAŞİM77 yazdı:Paylaşımateşekkürler ahmet abi bize yakın olmasına reğmen bir türlü vakit ayıramıyoruz.
Sevgili Haşim..
Öbür dünyada cennet vardır..Ama bu tarafta da aynısı var..Adres tüm Karadeniz..

Selamlar..
Özel Plajlarım..
|
20-09-2010, 22:18
HAŞİM77 yazdı:Paylaşıma Sevgili Haşim.. Öbür dünyada cennet vardır..Ama bu tarafta da aynısı var..Adres tüm Karadeniz.. ![]() Selamlar..
20-09-2010, 22:19
orhanekmekci yazdı:Çok şanslısın dostum Sağolasın Orhan.. Evet ..Ben çok şanslıyım..Bunu çok iyi bilenlerdenim..Şükürler olsun.. ![]() Sevgiler..
20-09-2010, 22:22
eşref sürek yazdı:Ahmet abi çok güzel yerler Sevgili Eşref.. Türkiyenin tüm sahillerini denizin altı da dahil olmak üzere bir kaç kere gezdim..Tüm Karadeniz kıyısı bu şekildedir..Kıyıya paralel dağ yapısı..Uzun bir kumsal..Bir miktar kayalık...Tekrar kumsal.. İğneada dan Artvine kadar.. Kışın nasıl olduğunu anlatamam..Tarif edilemez..Görmen gerek.. Selamlar..
20-09-2010, 22:23
HAŞİM77 yazdı:Kışını hiç düşünemiyorum ahmet abi temmuz ayı kıyıköydeydim dalgalar yine hırçındı. Kışın çektiğim resimleri bulursam yayınlarım..
20-09-2010, 22:24
LeVrEkCi yazdı:rizeye gidip gelirken arada mola verir denizin ve ağaçların güzelliğini doya doya seyredeyim derdim doyamazdım.. Sağol Nihat.. Sen bir de Karadenizlisin..Ne demek istediğimi en iyi sen anlarsın..Bence daha sık dolaş.. Selamlar..
20-09-2010, 22:34
paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
cok-cok guzel yerler.. ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
20-09-2010, 23:20
cidden çok bakir yerler.. inşallah deniz kirlenmez buralara insan eli değmez... teşekkürler ahmet abi
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
21-09-2010, 02:15
bende bir giresunlu olarak teşekkür ederim ahmet abi çok güzel yerler görmeye değer.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-09-2010, 08:04
Ahmet Abicim sana Baba diyebilirmiyim.
![]() ![]() Başka türlü böyle yerleri görme şansımız yok.Evlatlık olursam belki benide götürürsün. ![]() Şimdiden teşekkürler...... ![]()
21-09-2010, 18:02
Albatros-gr yazdı:paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..Teşekkürler Faruk..Selamlar.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|