Yorumları: 139
Konuları: 6
tebrikler birader cok güzel tahminim yem olarak solucan kullanmışın birde bıyıklı balıklar var kimi yerlerde bekir, kayabalığıveyabenkli balık diyorlar. o balıklardan varsa eğer olta ile yakalamak istersen yem olarak hamsi balığının kuyruk kısmını kes ve dip oltası ile cok güzel yakalanır bilgi amaçlı. RASTGELE
tebrikler birader çok güzel tahminim yem olarak solucan kullanmışın birde bıyıklı balıklar var kimi yerlerde bekir, kayabalığı veya benkli balık diyorlar. o balıklardan varsa eğer olta ile yakalamak istersen yem olarak hamsi balığının kuyruk kısmını kes ve dip oltası ile cok güzel yakalanır bilgi amaçlı. RASTGELE
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abi ilgin için çok teşekkürler tavsiyeler bizim gibi acmiler için çok önemli saol
birader aklıma gelmişken yazayım dedim bu balıkların yapılış tarifini.
kafalarını kes derisini yüz içerisini o siyahlıklar çıkana kadar yıka balığı kuyruktan kafa kısmına kadar tahmini bir veya yarım cm genişliğinde bıçak ile keser gibi çizikler at. bu balıklar çok kılçıklı olduğundan bu işlemi yaparsan hiç kılçık kalmayacaktır un içerisine biraz kırmızı boya biberi karıştırırsan daha lezzetli olacaktır. kahverengi olana kadar kızartırsan tadına doyum olmaz. bunları yazmakla hata yaptıysam kusura bakma içimdem geldi hepsi o .RASTGELE
abi üstatsın ya .bizde aynen öyle yaptık bu yaz arkakdaşlarla süper oluyor. çok lezzetli oldu yoksa kılçıktan yenmiyordu
abirde kızgın yağda kızarttınmı yemede yanında yat balıkçılığın zevki burada sadece tut olmuyor birde bu işin yemesi çok zevkli
eyvallah kardeş afiyet olsun inşallah bizd yarın iş çıkışı kamil le balığa gideceğiz inanırmısın çok özledik ramazandan dolayı hiç bir yere gidemedık kurtlar büyüdü dökmemiz lazım RASTGELE
abi bol kısmetler size bir tanede benim için tut olur mu abi. ben daha hiç yayın siftahı yapamadım inşallah sen rekorla dönersin yarın allah yardımcınız olsun kamil abiyede selamlar
bu balıklardan sivasta çok oradaki arkadaşlar bu balık yenmez diyorlardı aynen böyle yaptım şimdi onlarda büyük bir zevkle yiyorlar.
abi doğrusun buradada kimse bilmiyor senin dediğin pişirme tekniğini sonrada diyorlarki bu balık kılçıklı yenmiyor halbuki balığı pişirmesini bilmiyorlar ondan pişirme tekniği çok önemli her balık aynı teknikle pişirilmiyor