Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5-10-2010levrekci,ozan,doktor
pazar günü eren abinin heyecanından belli oluyordu valla bizimle balık tutarken bile belliki ereğliyi düşünüyordu çok güzel günler geçirdiğiniz belli ah bir de istediğiniz balıklar olsaydı gerçekten süper olacakmış ama muhabbet şahane gözüküyor açıkçası insan keşke bende orada olsaydım diyor valla

eren abi birde livardaki izmaritleri görünce içim yandı açıkçası niye bir kaçtanesi pazar günü bizim oltamıza gelmediki yav Smiletam yemlik boyuttaymış valla
Bul
Muhabbet te şahane balık ta..
Konu niye balıksız av raporlarında ? Livardakileri çarşıdan mı aldınız? Smile
Bul
sahane muhabbet olmus beyler..Alkismuhabbetiniz daim olsunSeerf
balikta olsa iyi olurmus hani..insallah hir dahakine..
onceden tarih belirlendiginde,yapilacak bir sey.yok..gunun hava sartlarinda,en guzelini yapmissiniz..Alkis
bir dahakine kofanalisina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Nihatcım dostlarla birlikte senin yazlık muhabbetleri artık iyice oturdu.Varsın hedef balık olmasın.Olanlarda muhabbeti perçinlesin.Ne kadar güzel olmuş.Erenciğimi ve Ozancığımıda sevgi ve hasretle kucaklıyorum.İnşallah hep böyle olsun.Harikasınız.Allah içinize sindirsin.AffetAlkis
Bul
çok güzel zaman geçirmişsiniz.hava muhalefeti muhabbetinizi bozmaya çalışsada sanırım başaramamış,muhabbetiniz daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Güzel olmuş. en azından kafa dağıtmışsınız Seerf
geçen hafta kıyıdan kofana aldım teknecilerde beni görünce rapalaya döndüler alıyorlardı zargana hiç yok önceden tutup depolayanlar alıyor alamayanlar rapala bakalım bu hafta ne yapacağız Siyirdim
rastgele reis görüşmek üzere..
Bul
Çok güzl bir buluşma olmuş,
Masa zaten bir başka güzel güörünüyor afiyet olaun,
Balık olmasada dostluk muhabbet kestane ve ceviz eşliğinde harika olmuş sizleri kutluyorum..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisAlkisAlkisHepinize bravoAlkisAlkisAlkis çok güzel muhabbet ve balıkçılık olmuş , oh taze istavritler harika oluyor, bir dahaki sefere inşallah lüferlere de satır çekersiniz , rastgeleyin 76
fotolar şahane elinize kolunuza sağlık Seerf
Bul
harikasınız çok güzel bir ortam allah içinize sindirsin.lüfer levrek yok ama tutulan balıklarda sofrayı süslemiş. bir araya gelinmiş ya önemli olanda bu selamlar saygılarAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
balığın kralı değilde muhabbetin kralı varmış. Benim de bir yarım orada sizlerle idi bol muhabbetler saygılarımı sunarım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık and ozan-levrekci levrek avı 3\12\2013 LeVrEkCi 41 6,354 10-12-2013, 13:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  23\09\2012 balık and ozan&levrekci LeVrEkCi 58 9,049 28-09-2012, 22:30
Son Yorum: tahsinmersin
  yayıncı,levrekci,ozan 21-22/12/2010 ortaya karışık LeVrEkCi 54 7,497 30-12-2010, 10:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  ozan,yayıncı,levrekci videolar 22/12/2010 LeVrEkCi 39 6,664 29-12-2010, 10:09
  levrekci,doktor,balık and ozan 30/10/2009 LeVrEkCi 46 7,162 05-12-2010, 14:45

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi