Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım
fishermans yazdı:cevaplar için çok teşekkürler bişey daha merak ediyorum tavuk göğsü ile ne kadar iyi av yapabilirim tağuk göğsüne hangi balıklar vurur? ve tağuk göğsü ile kıyıdan avlamak ne kadar uygundur ?

Yukarıda yazdığım yemlerin yerini tutmasada avlakta bulunan her balık bu yeme gelebilir,nede olsa balık avcılığı şans işiGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
fishermans yazdı:cevaplar için çok teşekkürler bişey daha merak ediyorum tavuk göğsü ile ne kadar iyi av yapabilirim tağuk göğsüne hangi balıklar vurur? ve tağuk göğsü ile kıyıdan avlamak ne kadar uygundur ?
Tavuk göğsü kıyıdan mırmır avında yem olarak tarafımdan da denenmiş ama boru kurdu ve teke kadar verim alınamamıştır.Ama avlak yerine göre verim farklı olabilir kanatindeyim.Örneğin Antalya'dan Fuat arkadaşımız zaman zaman raporladığı kıyı avlarında mırmır,karagöz,melanur için tuzlanmış fosforlu tavuk göğsü kullandığından bahsederdi.
http://www.amatorbalikci.net/showthread....%F6%F0s%FC linkide bunlardan biri..
Yukarıda arkadaşların da dediği gibi kıyıdan avlanacak türe ve meraya göre ve hatta gece-gündüz avlarına göre yem değişebilir.Ekmek (hele peynir suyu emdirilmiş ekmek),boru kurdu,sülünes,mamun,küçük yengeç,hamsi-sardalya ,zargana,istavrit ,deniz kurdu,kum kurdu,teke,karides Vb. gibi yemler ve at-çek için uygun suni yemler kıyı avlarında kullanılabilir.Biraz forumda arama yaparsan; kıyı avcılığı,yemler gibi..daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.
Rastgele..
Bul
Aramıza hoşgeldin Yüksel.Tavuk göğsü ve diğer bahsedilen mamunv.s ile çok güzel avlar yapabilirsin.Sokar için ekmek yeter zatenSiyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Aramıza hoşgeldin Yüksel.Tavuk göğsü ve diğer bahsedilen mamunv.s ile çok güzel avlar yapabilirsin.Sokar için ekmek yeter zatenSiyirdim
Ustam bu yemi duymasınHappy
Bornova - izmir
Bul
cevaplar için tekrardan teşekkürler.. levrek,lüfer veya mineriyi yakalamak için ne tür olta ve yem kullanmam gerekiyor?
Bul
baylar tavuk göğsünün hazırlanması ile biraz bilgi verebilirsinz ?
Bul
fishermans yazdı:baylar tavuk göğsünün hazırlanması ile biraz bilgi verebilirsinz ?
Yuksel site icinde ,ilgili basliklar altinda butun bilgiler var..
sadece biraz arastirmak lazim..
bak senin icin bir seyler buldum..asagidaki cevapta

bestvz yazdı:Tavuk goğsunu bız tuzlayarak yem olarak kullanıyoruz .
Alınan tavuk gogsunu ılk once uzunlamasına kesıyoruz kalem gıbı sonra tuzluyoruz .
suyunu saldıktan sonrada ıgnemıze gore zar seklınde tekrar kesıp yıne tuzluyoruz.
Buzdolabında bır gun dınlenmesını beklıyoruz
gece avında kullanmak ıcınse son tuzlamada sıvı simle karıstırıp ozellıkle sarı sim le
Mırmır ıcın cok etkılı dır .
Sulunez ı Metro alısverıs merkezlerınde Bulmak mumkudur.

Saygılarımla,
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yükdel hoşgeldin..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyalı balıkçı dostlardan yardım bucalı 0 2,781 26-06-2007, 16:54
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi