01-12-2010, 09:59
Alın bakalım şu kamerayı nasıl bişeymiş çekimleri güzelmiymiş raporları vede videoları bol koyarsınız inşallah..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
www.amatorbalikci net facebook da.
|
01-12-2010, 09:59
Alın bakalım şu kamerayı nasıl bişeymiş çekimleri güzelmiymiş raporları vede videoları bol koyarsınız inşallah..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
08-09-2011, 12:34
LeVrEkCi yazdı:arkadaşalar facebook da www.amatorbalikci.net olarak bulunmaktayız orayada bekliyoruz. bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim facebook dada gurubumuz var,site kesilmelerinde oradan iletişim kurabilirsiniz.
08-09-2011, 12:40
LeVrEkCi yazdı:bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim facebook dada gurubumuz var,site kesilmelerinde oradan iletişim kurabilirsiniz. Ordanda takipteyiz siteyi.. Faceden kaydedin arkadaşlar..
08-09-2011, 13:24
Öyle bir eskileri kucaladım içim burkuldu.
![]()
09-09-2011, 09:42
Acil durumlarda buluşma noktamız,teknolojinin gözünün yağını yiyeyim .
![]() Yoksa sitede problem olsa ne yapardık.Elime bir kalem alırdım.Sevgili nihat böyle böyle .........kısaca siteye niye girilmiyor.Mektubu atardım.Bir haftaya giderdi bir haftaya gelirdi.Sorunu o zaman çözerdik.
07-10-2011, 10:03
arkadaşlar facebook daki Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı gurubumuz kapalı durumdaydı onu açabilmek için 250 üyenin altında olmamız gerektiği için tanıdık üyeleri silip gurubu açıp tekrar sildiğim üyeleri ekledim.
gurup iyi gidiyor sitedeki olası kesintilerde haberleşme yerimiz olarak iyi işe yarıyor. lütfen herkes kendi isim arkadaş listesinden istedikleri kişileri guruba eklesinler. teşekkürler.
07-10-2011, 16:32
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar facebook daki Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı gurubumuz kapalı durumdaydı onu açabilmek için 250 üyenin altında olmamız gerektiği için tanıdık üyeleri silip gurubu açıp tekrar sildiğim üyeleri ekledim. olur kardeşim. ![]()
07-08-2012, 23:09
facebook daki gurubumuzada bekliyoruz arkadaşlar,site kapalı oldugu zamanlar oradan iletişim kurabiliyoruz.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
amatorbalikci.net hakkında herkes okusun lütfen | fish or die | 35 | 7,032 |
11-12-2009, 14:43 Son Yorum: yalova tatar |
|
---facebook da www.amatorbalikci.net--- | LeVrEkCi | 59 | 7,130 |
09-10-2009, 09:22 Son Yorum: Zıpkıncı |