Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lodos gitti havalar soğudu
eşref sürek yazdı:Orhan abim çok güzel yerlermiş
insanın ömrüne ömür katar
senin orarlara niye kaçtığın belli oldu
rastgele
Havasıyla,suyuyla,balığıyla gercekten güzel yer EşrefSeerf

bucalıfikret yazdı:bugün gerçekten soğuk bir hava var orhan baba güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler sıçak çaya devam.AlkisKahve
Soğuk başladı dediysemde bakma sen hala sobam yanmıyoSiyirdimilgin için teşekkürler fikoSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Kaptan sen kıyılayıp elinde çay; iyotu solumuşsun yine.Burası buzzz gibi.Evden dışarı adım atmadım daha..Gulumse
Soğuk,tekneyle çıkarsam hareketsiz kaldığımdan daha etkili oluyor,kıyıdan at çekte fazla sorun olmuyor kaptanımGulumse
Bornova - izmir
Bul
istanbuldan çıkıp ereğliye yaklaştıkça o temiz havayı ancak hissedebiliyoruz yani istanbuldan en az 50 km uzaklaşmadan olmuyor,sen temiz havadasın orhan abi imrendiriyorsun bizleri SeerfGulumse
Bul
deniz kenarinda..cay veya kahve ..
hic farketmez....hic bir seyle degisilimez..Alkis
afiyet olsun Orhan abiSeerf
guzel kareler ve paylasim icinde ayrica tesekkurler..Seerf
hafta sonu yine az da olsa lodos geliyor..hatirlatma
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:deniz kenarinda..cay veya kahve ..
kahvenin yeride başka olur be faruk abii,saroza cezve getirelimde közde Türk kahvesi yapalım halis mehmet efendi kahvesi alayım sirkeciden ben Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:istanbuldan çıkıp ereğliye yaklaştıkça o temiz havayı ancak hissedebiliyoruz yani istanbuldan en az 50 km uzaklaşmadan olmuyor,sen temiz havadasın orhan abi imrendiriyorsun bizleri SeerfGulumse
Emekli olmadan her hafta buraya geldiğimde bunu yaşayanlardanım,şimdilerde buraya alıştım İzmire gidince daha iyi anlıyorumGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Emekli olmadan her hafta buraya geldiğimde bunu yaşayanlardanım,şimdilerde buraya alıştım İzmire gidince daha iyi anlıyorumGulumse
eskiden ereğli gözümde büyürdü orhan abi,
topu topu 100 km yol ama gözümde büyütürdüm birde hep benzinli arabalar kullandım o nedenle masraflıda gelirdi bana,
şimdi hem dizel araba kullanıyorum masraf fazla olmuyor hemde 100 km nedirki 1 saat deyip sık sık gidiyorum,inan istanbuldan çıkıp hem trafikten hem insanlardan uzak 2-3 saat için değiyor buna.
ocak içi iznimi sabırsızlıkla bekliyorum gidip bi yürüyüş yapıp çay kahve içip dönmek için Gulumseheralde yaşımı aldıkça iyice sessizliği istiyorum bunu böyle hissediyorum son yıllardaGulumseSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:deniz kenarinda..cay veya kahve ..
Ben çayı çok seviyorum,burada kış nedeniyle kafetarya kapanıyor.Sahilde kumların üzerinde yürümek,balık için olta atmak birde çay yetiyor banaGulumseilgin için ben teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:eskiden ereğli gözümde büyürdü orhan abi,
topu topu 100 km yol ama gözümde büyütürdüm birde hep benzinli arabalar kullandım o nedenle masraflıda gelirdi bana,
şimdi hem dizel araba kullanıyorum masraf fazla olmuyor hemde 100 km nedirki 1 saat deyip sık sık gidiyorum,inan istanbuldan çıkıp hem trafikten hem insanlardan uzak 2-3 saat için değiyor buna.
ocak içi iznimi sabırsızlıkla bekliyorum gidip bi yürüyüş yapıp çay kahve içip dönmek için Gulumseheralde yaşımı aldıkça iyice sessizliği istiyorum bunu böyle hissediyorum son yıllardaGulumseSeerf
Yaş ilerledikce sessiz yerler tercih edilmeye başlanıyor,şükür istediğimde olduGulumsebugün İzmire döneceğim,sıkıntısı başladı bileHadiordan
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yaş ilerledikce sessiz yerler tercih edilmeye başlanıyor,şükür istediğimde olduGulumsebugün İzmire döneceğim,sıkıntısı başladı bileHadiordan

ne tasadüf abi bende oralarda olamamanın acısını yaşıyorum Snifsinf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lodos öncesi ve sonrası orhanekmekci 18 3,516 29-11-2008, 23:44
Son Yorum: robinson987
  havalar sogudu hasta balıkcı 6 1,684 07-11-2007, 01:41
Son Yorum: Ruhan Ozgen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: