Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 yeni yıl kutlaması
tedirgin SaZaN yazdı:meri kırismısSmileSiyirdim
meri mi kırışmış yazık yaww Siyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanmillet türkçeyi zor konuşuyo(cum baba bile türkiyede başka dil konuşuyo ya).sende çıkmışsın meri den heri den bahsediyon be ömer im.SnifsinfSiyirdim
sende ayıp ediyon be ömerim meride kimmiş şurada taptaze çıtır varken Baby bak kısandı hemen
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanmillet türkçeyi zor konuşuyo(cum baba bile türkiyede başka dil konuşuyo ya).sende çıkmışsın meri den heri den bahsediyon be ömer im.SnifsinfSiyirdim
o zaman mutlu noeller santa claus emice [Resim: fb206c1452bc2fecd4ea9bf035fb3c19.jpg] Siyirdim
Bul
Hayrettin abiye özel SmileHappy

[youtube]XusfpZOmMWw[/youtube]
Bul
Tüm dostlara sağlıklı , mutlu , huzurlu ve bol balıklı seneler..
Sazanları özledim...
Bul
PartYeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarSeerfAlkis
Bornova - izmir
Bul
sağlık mutluluk dolu bir yeniyıl dilerim.Gulumse
yeni yılınız kutlu olsunAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tüm iyi niyetlere katılıyorumAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
bende en küçüğümüzden ,+18 ler dahil büyüklerimin de tüm dileklerine katılıyırum ALLAH CC gönlünüze göre versin.Affet

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Unuttuklarını anımsa kaybettiklerini ara, özlediysen git bul, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet,seviyorsan söyle, çünkü; YENİ YIL GELDİ...

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2011 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2011 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!!

Kardeşliğin doğduğu, Sevgilerin birleştiği, Belki durgun, Belki yorgun, Yine de mutlu, Yine de umutlu, Yine de sevgi dolu Nice Mutlu Yillara...

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketl bir yenii yıl dileriz.

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Yeni yılın kutlu olsun..

Şeker gibi tatlı, rüya gibi güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum.. iyi yıllar

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

buradaki tüm dilekler ve hediyeler sizlerin olsun.sevgi ve saygılarımla AlkisAffetSeerf herkesi çok seviyorum.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yeni Yılın tüm dostlara sağlık , mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim Part8983Biggrin
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kandil kutlamasi yalova tatar 3 461 03-07-2016, 03:36
Son Yorum: nurideniz34
  yeni yıl kutlaması LeVrEkCi 21 2,341 04-01-2014, 01:11
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Bayram kutlamasi.. oguzcanagca 1 990 19-08-2012, 03:56
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Yeni yaşınız kutlu olsun. yycolak 13 2,093 10-03-2012, 22:08
Son Yorum: mariner8
  Yeni yaşınız kutlu olsun. yycolak 11 1,650 10-03-2012, 20:05