Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
saklı kalmışlar
kamil ben er zaman söylüyorum tatlı su avlanan arkadaşlara lütfen YAKALADIĞINIZ BALIKLARA SU DÖKÜP TEMİZ BİR BİÇİMDE RESİMLEYİNİZ ..HadiordanHadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil ben er zaman söylüyorum tatlı su avlanan arkadaşlara lütfen YAKALADIĞINIZ BALIKLARA SU DÖKÜP TEMİZ BİR BİÇİMDE RESİMLEYİNİZ ..HadiordanHadiordan

ya fiko hangi birini temizleyim hepsi canlı zıpladıkca kirleniyorlarSiyirdimvalla bi temizlikci tutacam bu gidişleHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
lütfen yakalanan balıkları temiz olarak resimleyelim bir kova su yeterli olur...Hadiordan
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ya fiko hangi birini temizleyim hepsi canlı zıpladıkca kirleniyorlarSiyirdimvalla bi temizlikci tutacam bu gidişleHappy
yeterki iste insanın içinde olsun kopeslkeri temiz olarak resimliyorsun ok....SiyirdimHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:lütfen yakalanan balıkları temiz olarak resimleyelim bir kova su yeterli olur...Hadiordan

tamam usta kızma bir dahaki sefere temizlikci götürecem balığa Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ooo ne saklılar vardır sende kamill Siyirdim bi turna yakalamadım ha Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:yeterki iste insanın içinde olsun kopeslkeri temiz olarak resimliyorsun ok....SiyirdimHehe

kopezler karayımı görüyorlar ağam tekneden doğru poşete oradanda otobüsle ankaraya Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil emmi tatlısu avında resimdeki gibi meralar çok güzel oluyorlar yaw,suyun içindeki bitkilerin arasında bir boşluk arayıp buluyorsun ,mantarıda o boşluğun üzerine kondurdum mu tamam ,pozisyonu al bekle, hele o mantarın bir anda kayboluşu yokmu turna avında ;Allahhh deyme keyfine,çok sağol abi hayalide olsa orada avlanmış kadar oldukAlkisSeerf

Kamil ILIPINAR yazdı:sağol ruşan bende özledim ama yasak başladı 1 nisanı bekleyeceğiz artıkHadiordan
uzun zamandır turnaya gidemediğimden herhangi bir değişiklik varsa bilmiyorum ama yasak bitiş tarihi nisan değilde 1 mart değilmiydi sayın abim Smile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Kamil emmi tatlısu avında resimdeki gibi meralar çok güzel oluyorlar yaw,suyun içindeki bitkilerin arasında bir boşluk arayıp buluyorsun ,mantarıda o boşluğun üzerine kondurdum mu tamam ,pozisyonu al bekle, hele o mantarın bir anda kayboluşu yokmu turna avında ;Allahhh deyme keyfine,çok sağol abi hayalide olsa orada avlanmış kadar oldukAlkisSeerf

uzun zamandır turnaya gidemediğimden herhangi bir değişiklik varsa bilmiyorum ama yasak bitiş tarihi nisan değilde 1 mart değilmiydi sayın abim Smile

geçen sene bir nisandı daha önceleride aynı tarihdi ama sen öyle istiyorsan değiştiririz olur biter sazanımHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
evet ömer malesef üzülerek 1 nisanda av başlıyor turnada hayellerini bir ay daha uzatmak durumundasın
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi