Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ömerden iki fazla
Kamil reis balığı azda olsa güzel bir gün yaşamışsın
bu balıklarmı kamışını kırdı onu merak ettim
yedekte 30 tane daha varsa allah kamışına zeval vermesin
bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Tebrikler KamilAlkisbu soğukta balığa çıkmışsınGulumsetemiz hava almışsın eh birazda kurtlarından kurtulmuşsundurBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tam bir doğa harikası Kamil abi bayıldım
Sazanları özledim...
Bul
eşref sürek yazdı:Kamil reis balığı azda olsa güzel bir gün yaşamışsın
bu balıklarmı kamışını kırdı onu merak ettim
yedekte 30 tane daha varsa allah kamışına zeval vermesin
bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim rastgele

işin şakası ama hemen hemen bir o kadar var gerçekten tatlısu,deniz alabalık,sazan hepside mevcut oltayıda suda kayalara takıldı sanırım zorlayınca ek yerinden gittiHadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler KamilAlkisbu soğukta balığa çıkmışsınGulumsetemiz hava almışsın eh birazda kurtlarından kurtulmuşsundurBoboSeerf

orhanbaba havayı güzel görünce dayanamadım bir delilik yaptım işte. kurt murt kalmadı Bobo
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil guzel bir ortamda ..az balikli bir av olmus fakat olsun..orada olmak yeter..Seerf
birdahakien bol baliklisina insallah..rastgele
gelelim sirik..kamis muhabbetine..
Omer sirik bizim burada ceviz ..badem toplamak icin dallara vurulan uzun sopaya derler..
birde cok uzuzn bir adam gorurlerse sirik gibi adam derler..SiyirdimHappy
bizde burada kamis diyoruz....
kimin dogru..kimin yanlis ..bilemem..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
rusan yazdı:Tam bir doğa harikası Kamil abi bayıldım

ruşan tam kafa dinleyecek bir yer ayakaltı olmasına rağmen aynı zamanda turnada var burada
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:SnifsinfAngaralı sen var ya sen...Nayirolamazcumartesi yanındayım kaçma bir yerlere.SiyirdimBalığa gittin kamışıda kırdın ha.balıkmı vurdu da kırıldı yokda ağaçlara yaktığın oltayı kurtarmak içinmi zorladın kamışı?lafa gelince üstadsın pehhhh.HadiordanAceminin üstadıı.
hepsi şaka tabii.bu soğukta 3 balık, bir tava eder.Afiyet olsun.daha bollarını yakalamamız dileğimle rastgele.Hehe

kaçanın anası ağlamazmış be çıtırım geleceksen gel ama balık garantisi yok haberin ola.he balık kırdı kamışı carbon kamış ancak hıyar gibi çekersen kırılır bende öyle yaptımSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:Kamil guzel bir ortamda ..az balikli bir av olmus fakat olsun..orada olmak yeter..Seerf
birdahakien bol baliklisina insallah..rastgele
gelelim sirik..kamis muhabbetine..
Omer sirik bizim burada ceviz ..badem toplamak icin dallara vurulan uzun sopaya derler..
birde cok uzuzn bir adam gorurlerse sirik gibi adam derler..SiyirdimHappy
bizde burada kamis diyoruz....
kimin dogru..kimin yanlis ..bilemem..

AlkisAlkis senin dediğin doğru akrabam aynen bizdeki gibi.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil manzara harika daha bollarına rast gele ucuz kamış alırsan kırılır .Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi