Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serzeniş ve Kınama..
nihatkr yazdı:Ben sana katılmaktayım sonuna kadar ama bak adam aşama kaydetmiş. Yine Balıkları bırakmalıyız diyor.

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/13887...enirsiniz.aspx

Elleme kendini böyle mutlu hissetsin herkes nasıl olsa doğruyu bulacaktır..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ustam61 yazdı:AlkisDeğerli dostlarım:böyle bir tv proğramında inanın 2 metrelik veya 50 kğ lık bir yayın yakalasam içim de kan ağlayarak da olsa ben salar "ne büyük avcıymış adam koca balığı yakaladı ve bıraktı" dedirtirdim.yapmıyormuyuz limit altı da olsa eğer ihtiyacımız varsa alıp getirmiyormuyuz?veya orada közün üstüne yatırmıyormuyuz.?kim ne derse desin,göstermelikte olsa o balık salınır milletin gönlünde bir köşk daha edilinirdi. bunlar sadece benim fikirlerimdir kimseyi bağlayıcı değildir.

Ustam işte en önemli olan bu,
Ben hala idda ediyorum vede üstüne basarak söylüyorum yine o kadar büyük bir balık tutayım SALMAM..

Ama,
Eğerki bir televizyon kanalında yayınlanacak olduğunu bile bile bu balığı değil 5,5 kğ 15,5 kğ olsada SALARDIM..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uzunum fena yakalamışsın çok iyi hatırlıyorum denizde tuttuğum balıkları salamasamda tatlısuda salarım demişti. demekki yazarken tuttuğun balıkları salmak çok kolay fakat balığı tutunca salamıyorsun. neticede ben amatör balıkçılık yapıyorum.sportif balıkçılık değil neyse çok da önemli değilRolleyes
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimArab ım salman lazımdıııııı.hem onun eti kösele gibi olmuştur yiyememişsindir.yazık ettin koca sazana.SiyirdimSeerf
ben salacaktım balığıda kim tutacak merak ettim ustamSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet ,, konuyu cok iyi hatirliyorum..
ben o zaman da yazmistim..
az..oz..
simdide yaziyorum..
tututlmus trofe balik o amatorun,mukafatidir...
oyle gaipten gazel okumak yok....
yazdiklarina aynen katiliyorum...
artik zaten,bir tane tutup..gostermelik(orneklik)salsada kiymeti yok...
yemezlerHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ben bu konuda BAHADIR SARICA Kardeşimi tek tutuyorum.
40 yılda bir 3 tane 2.5 ile 3.5 kg.arası levrek tuttu,2 sini saldı.ve geçen hafta beraber ava giderkende aynı şeyi yine yapacağını söyledi.Alkis.hemde bu sefer 1 tek olsa bile.
her konuda örnek olan davranışlarından dolayı kardeşimizi huzurlarınızda bir daha kutluyorum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
araphüso26 yazdı:uzunum fena yakalamışsın çok iyi hatırlıyorum denizde tuttuğum balıkları salamasamda tatlısuda salarım demişti. demekki yazarken tuttuğun balıkları salmak çok kolay fakat balığı tutunca salamıyorsun. neticede ben amatör balıkçılık yapıyorum.sportif balıkçılık değil neyse çok da önemli değilRolleyes
Önemli olmaz olurmu hemde çok önemli,
Madem bir şeyler atıp tutuyorsun sözlerinin arkasında duracaksın bol kepçeden dağıtmayacaksın, Yazdığı cümleyi herkes çok iyi okusun TATLISUDA evet salardım diyor ve kesin konuşuyor, o zaman salacaksın kardeşim sana kimse sal demedi salmayacaksanda başkasının adına konuşmayacaksın..
Albatros-gr yazdı:Ahmet ,, konuyu cok iyi hatirliyorum..
ben o zaman da yazmistim..
az..oz..
simdide yaziyorum..
tututlmus trofe balik o amatorun,mukafatidir...
oyle gaipten gazel okumak yok....
yazdiklarina aynen katiliyorum...
artik zaten,bir tane tutup..gostermelik(orneklik)salsada kiymeti yok...
yemezlerHadiordan

Faruk abi çok teşekkür ediyorum,
Burda atıp tutma ile gerçekte yapılanın farklı vede kimin ne olduğunu ortaya koyma adına açtım bu konuyu, çünku burada biz kimseye salında demiyoruz salmayında demiyoruz isteyen istediğini yapabilir, önemli olan söylediklerinin arkasında durabilmendir..
tahsinmersin yazdı:ben bu konuda BAHADIR SARICA Kardeşimi tek tutuyorum.
40 yılda bir 3 tane 2.5 ile 3.5 kg.arası levrek tuttu,2 sini saldı.ve geçen hafta beraber ava giderkende aynı şeyi yine yapacağını söyledi.Alkis.hemde bu sefer 1 tek olsa bile.
her konuda örnek olan davranışlarından dolayı kardeşimizi huzurlarınızda bir daha kutluyorum.

Tahsin teşekkürler..
Eh işte farkda burada Bahadır kimseye ben salarım diye ahkam kesmediği için ister salar ister salmaz o yüzden Bahadır arkadaşımı bende kutluyor, kendisini yakından tanıma fırsatıda bulduğum için başkalarına karşı ahkam keseceğinide zannetmiyorum..
Çok haklısın ahmet abi tamamen katılıyorum sana..Bende vadat beyin bır cok yazısını ve makalesini okudum raporlarını gordum tek başına 6 adet tranca yakaladıgınıda gordum (limit üstüWink tabıkı vedat bey yakalayınca limitler saf dısı kalıyor maksat ınternette balıkcılık dersı vermek balık boyle yakalanır muhabbetı yapmak. Ve her resmınde sponsoru oldugu bazı markaların giysileri şapkaları vs. Bende vedat beyın samımıyetıne ınanmıyorum ve uzun zamandır dıger balıkcı sıtelerındekı raporlarını okumadan geçiyorum.Ve bu konuda arkandayım ahmet abım saygılarımı sunarım...Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi