Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahadır sarıca
Sevgili Bahadır geçmiş olsun.
Bundan böyle balık nerede kokusunu daha iyi alırsın Smile
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Bahadır geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Geçmiş olsun Bahadır bey..
Bul
tahsinmersin yazdı:Bahadır arkadaşımız dün burun ameliyatı olmuştur.operasyon gayet başarılı geçmiş.
kendisine buradan geçmiş olsun diyorum.
burun delikleri açılmıştır,bundan sonra daha bol iyot alırsın.Siyirdim.

Sevgili Tahsin abim,
Dost gibi dost, adam gibi adam derler ya...Hani artık etrafımızda mumla aradığımız...İşte onların son örneklerindensin.
Öğrenir öğrenmez, hastahaneye gelip ziyaretin inan beni çok mutlu etti. Sen ne kadar ince düşünceli bir ağabeysin.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun bahadır.Seerf.bundan sonra yaz başı ve kış başı kendine daha fazla dikkat etmen gerekecek.geçmiş olsun.

yycolak yazdı:RoseGeçmiş olsun sevgili kardeşim.

ustam61 yazdı:Alkisgeçmiş olsun Bahadır.çabuk iyileşmen dileğimdir.Alkis

Dr.Güner yazdı:geçmiş olsun Bahadır bey,yeni sezona kadar tam iyileşirsinizSmile

Albatros-gr yazdı:Bahadir buyuk gecmis olsun..
ameliyatin iyi gectigine sevindim..
acil sifalar dilerim

MaVrUşGiL yazdı:Çok geçmiş olsun bahadır abi, bol bol içine çekeceğin temiz ve iyotlu nefesler dilerim Seerf

seabasshunter yazdı:Geçmiş olsun Bahadır en kısa zamanda seni levrek videoların ile görmek istiyorum çabuk iyileş Seerf

bucalıfikret yazdı:geçmiş olsun bahadır kardeş ...Affet

Burak Karadeniz yazdı:Bahadır kardeşim geçmiş olsun.Sevgilerimle.

sevimli34 yazdı:Bahadır abi geçmiş olsun.
En kısa zamanda sıhatine kavuşman dileğiyle.

Salih Reis yazdı:Sevgili Bahadır geçmiş olsun.
Bundan böyle balık nerede kokusunu daha iyi alırsın Smile

eşref sürek yazdı:Bahadır geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Lakerda yazdı:Geçmiş olsun Bahadır bey..

Uzun zamandır beni rahatsız eden burun deviasyonumun son noktaya ulaşması ile sevgili doktor kardeşim Uğur Elçi, operasyonun kaçınılmaz olduğunu belirtti. Eğer levrek kokularını daha iyi alabileceksem çoktan razıyım dedim.Siyirdim Bu garantiyi de alınca dün başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Sanırım 3-4 güne kadar diğer tamponların alınmasıyla kokular çok daha net hissedilecek.

Bu vesile ile iyi dileklerini ileten tüm ağabey ve kardeşlerime çok teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Geçmiş olsun sevgili Bahadır kardeşim Rose
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Geçmiş olsun sevgili Bahadır kardeşim Rose

Sevgili Orhan abim,
Çok teşekkür ederim. Eşim telefonunu iletti. Dün narkozdan çıktığımdan, yarı uykulu, yarı uyur, yarı uyanıktım. Aradığında uyuyormuşum.
En kısa zamanda levreklerin peşinde beraber koşmak dileğiyle sevgili abim.

Bul
Bahadır arkadaşım çok geçmiş olsun, tahsinin dediği gibi bol iyotlu vede bol balıklı günler olsun..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bahadır geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
geçmiş olsun kardeş... acil şifalar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova tatar,bahadır sarıca,doktor LeVrEkCi 32 5,373 17-05-2011, 02:10
Son Yorum: hot55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi