Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gizlenme uzmanları
Ağaç vatozuSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Snifsinfen son resimdeki nedir? ben bişeye benzetemedim de.SiyirdimSeerf
Ustam öyle güzel kamufle olmuşlarki hepsi birer doğa harikası
Bende 4. resimde hangi hayvan var yada birşey varmı hala çıkaramadım..Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdim4. resime kıllığına millet arasın diye sade gazel (kuru yaprak) resmi koymuş mavruş.SiyirdimSeerf
Hayrettin abi tekrar tekrar baktım ancak çıkarabildim.Siyirdim
Tam ortada bir iguana var ve hiç belli olmuyor ayakları farkettim takip ettim sonunda buldum...Affet
Bul
Allah her hayvana muhteşem bir kamuflaj yeteneği vermiş olmasına rağmen bu konuda en üst seviyede yeteneği olan tek hayvan vardır .O da ahtapottur.Ahtapotun bu konudaki üstünlüğü, sınırsız sayıda renk içeren bir renk değiştirme yeteneğinin ötesinde,içinde bulunduğu dokuya fiziksel olarak uyabilmesinden gelmektedir.Derisinin fiziksel görünüşünü de istediği anda değiştirerek ,yosunlu bir kaya gibi pürüzlü veya cilalı bir kaya gibi dümdüz yapabilmektedir.

Ellerine sağlık sevgili Serkan....
Bul
Eline sağlık sevgili kardeşim,hepsi birbirinden güzel fotolar.Alkis
Tabiat ana her canlıyı farklı yeteneklerle donatmış.Hi
Bul
Rabbim neler yaratmış, onlara akıl vermiş düşmandan korunun kendi avınızı bulun diye, ama insan oğlu her şeyi görüyor avlıyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Güzel fotolar. Paylaşım için teşekkürler Serkan.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
sevimli34 yazdı:Hayrettin abi tekrar tekrar baktım ancak çıkarabildim.Siyirdim
Tam ortada bir iguana var ve hiç belli olmuyor ayakları farkettim takip ettim sonunda buldum...Affet

Cem 4. resimde dikkatli bakarsan bir cins kurbağa var, burada resim programım olmadığı için ayrıntıyı belirtir bi çizim yapamıyorum. ama resmin ortasına doğru simsiyah boncuk gibi gözleri var Wink.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Teşekkürler Serkancığım, harika görüntüler.Alkis
Bul
Teşekkürler Serkan çok güzel fotolarAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi