21-04-2011, 22:33
tebrikler,harika paylaşım için

KUZULARLA DANS (mart ayı icindeki bir av günü)
|
21-04-2011, 22:33
tebrikler,harika paylaşım için
![]() ![]() ![]()
21-04-2011, 23:54
ustam61 yazdı: yycolak yazdı:Çok güzel görüntüler Rauf abicim.Ellerinize sağlık. yalova tatar yazdı:hay maşallah beee ALLAH nazardan saklasın Kamil ILIPINAR yazdı: Lakerda yazdı:Seni ve Mesut kardeşimi ayrı ayrı kutlarım Rauf abi.Bu av için yorum yapılmaz şapka çıkarılır.. LeVrEkCi yazdı:maşallah 2 balıkta olağanüstü güzeller,video çok güzel olmuş rauf abi heyecanla zevkle izledim eline emeğine sağlık. Albatros-gr yazdı:Rauf abi..bu guzel avlariniz zevkle takip ediyoruz tedirgin SaZaN yazdı:Ellerinize sağlık Rauf Ustam, naxos 5 yazdı:kaptanım, avınıza söylenecek kelimeler bulamıyorum. harikasınız Kıymetli dostlarım bende böyle bir av günüme eşlik ettiğiniz icin teşekkür ederim.
21-04-2011, 23:55
turna yazdı:Rauf abi ellerine sağlık, avın daim olsun. Dr.Güner yazdı:tebrikler,harika paylaşım için Cok teşekkür ediyorum.
22-04-2011, 01:40
Önceki konuda dediğim gibi, geniş zamanda ve sakin kafayla izlemek lazım
![]() ![]() Rauf kaptanın serileri 6.sezonunda, lost vs.. geride kalmış durumda ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
22-04-2011, 02:09
![]() ![]() ![]() bizleri pc başında mutlu ettiniz.sağolun. nice trofeleriniz olsun.
22-04-2011, 02:10
harika av yorum bile yapamıyorum gönülden tebrikler rauf abi selamlar rastgele
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
22-04-2011, 22:44
rauf abi bereketli olsun yine almışsın trofeyi
![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
23-04-2011, 14:35
Maşallah Rauf abim çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim maşallah kuzu değil de koyun ,koç olmuş bunlar
![]() ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
23-04-2011, 18:03
MaVrUşGiL yazdı:Önceki konuda dediğim gibi, geniş zamanda ve sakin kafayla izlemek lazımAslında doğru yazmışın inşallah bir kac konudan sonra taze konularla beraber oluruz. tahsinmersin yazdı:Adama jig yapmasını öğrettim bizi gecti!!. bahriyeli yazdı:harika av yorum bile yapamıyorum gönülden tebrikler rauf abi selamlar rastgeleTeşekkür ederim. doktor yazdı:Maşallah Rauf abim çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim maşallah kuzu değil de koyun ,koç olmuş bunlarSaygı sevgi bizdende selamlar. fish or die yazdı:rauf abi bereketli olsun yine almışsın trofeyiBu senenin en irisilerindendi selamlar.
23-04-2011, 18:58
seyretmeye doyamadım elinize emeğinize sağlık teşekkürler .
![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|