Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KUZULARLA DANS (mart ayı icindeki bir av günü)
tebrikler,harika paylaşım içinAlkisAlkisAlkis
Bul
ustam61 yazdı:Alkis

yycolak yazdı:Çok güzel görüntüler Rauf abicim.Ellerinize sağlık.Alkis

yalova tatar yazdı:hay maşallah beee ALLAH nazardan saklasınAlkis

Kamil ILIPINAR yazdı:Alkis başka ne diyebilirimki

Lakerda yazdı:Seni ve Mesut kardeşimi ayrı ayrı kutlarım Rauf abi.Bu av için yorum yapılmaz şapka çıkarılır..Alkis

Video çekimi de harika olmuş,emeklerinize sağlık..

LeVrEkCi yazdı:maşallah 2 balıkta olağanüstü güzeller,video çok güzel olmuş rauf abi heyecanla zevkle izledim eline emeğine sağlık.Alkis

Albatros-gr yazdı:Rauf abi..bu guzel avlariniz zevkle takip ediyoruzAlkis...guzel paylasim icinde ayrica tesekkurler
basarili avlarinizin devamini dilerim
rastgele

tedirgin SaZaN yazdı:Ellerinize sağlık Rauf Ustam,Alkisiş ve mekan dolayısıyla balığı anca pazarda gördüğümüzden bu aralar ilaç gibi geldi,, Allah sana daha bol ve keyifli avlar nasip etsinki bizde buralarda oturduğumuz yerde seyredip bir nebzede olsa hasret giderebilelim, tebrikler tekrardan sayın abim ..Alkis

naxos 5 yazdı:kaptanım, avınıza söylenecek kelimeler bulamıyorum. harikasınızAlkis. paylaşım için teşekkürler.

Kıymetli dostlarım bende böyle bir av günüme eşlik ettiğiniz icin teşekkür ederim.
turna yazdı:Rauf abi ellerine sağlık, avın daim olsun.

Dr.Güner yazdı:tebrikler,harika paylaşım içinAlkisAlkisAlkis

Cok teşekkür ediyorum.
Önceki konuda dediğim gibi, geniş zamanda ve sakin kafayla izlemek lazım Smile gerçekten büyük keyif aldım Alkis çok teşekkür ederim bu güzel paylaşım için.

Rauf kaptanın serileri 6.sezonunda, lost vs.. geride kalmış durumda Siyirdim, affına sığınarak buda işin espirisi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
AlkisAlkisAlkisRauf abi tebrikler.arkadaşınızla çok güzel bir av çıkarmışsınız.
bizleri pc başında mutlu ettiniz.sağolun.
nice trofeleriniz olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
harika av yorum bile yapamıyorum gönülden tebrikler rauf abi selamlar rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
rauf abi bereketli olsun yine almışsın trofeyi AlkisSeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Maşallah Rauf abim çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim maşallah kuzu değil de koyun ,koç olmuş bunlarSiyirdimpaylaşım çok güzel elinize emeğinize sağlık saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Önceki konuda dediğim gibi, geniş zamanda ve sakin kafayla izlemek lazım Smile gerçekten büyük keyif aldım çok teşekkür ederim bu güzel paylaşım için.

Rauf kaptanın serileri 6.sezonunda, lost vs.. geride kalmış durumda , affına sığınarak buda işin espirisi.
Aslında doğru yazmışın inşallah bir kac konudan sonra taze konularla beraber oluruz.

tahsinmersin yazdı:AlkisRauf abi tebrikler.arkadaşınızla çok güzel bir av çıkarmışsınız.
bizleri pc başında mutlu ettiniz.sağolun.
nice trofeleriniz olsun.
Adama jig yapmasını öğrettim bizi gecti!!.

bahriyeli yazdı:harika av yorum bile yapamıyorum gönülden tebrikler rauf abi selamlar rastgeleAlkis
Teşekkür ederim.

doktor yazdı:Maşallah Rauf abim çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim maşallah kuzu değil de koyun ,koç olmuş bunlarSiyirdimpaylaşım çok güzel elinize emeğinize sağlık saygılar.
Saygı sevgi bizdende selamlar.

fish or die yazdı:rauf abi bereketli olsun yine almışsın trofeyi AlkisSeerfAlkis
Bu senenin en irisilerindendi selamlar.
seyretmeye doyamadım elinize emeğinize sağlık teşekkürler .AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,724 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,496 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,559 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 5,148 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  ilginç bir av günü ( hikayesiyle ) fish or die 23 3,284 18-02-2013, 17:13
Son Yorum: fish or die
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 4,081 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Urla, özbek 25 Mart 2012 Salih Reis 28 3,962 10-04-2012, 16:03
Son Yorum: Salih Reis
  pazar günü galata nasıl olur ssevdim 12 2,880 29-08-2011, 04:04
Son Yorum: cilingoz
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,547 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  6-mart-2011 sarayburnu katenerci kemal 12 2,916 08-03-2011, 11:45