Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatlı Su Avcılığı
kızıştırmayın ortalığı yahuuu bi Ankara yoktu planda Gulumsesabah gidip akşam dönsek hanımlardan dayak yemesek Gulumse
Bul
şu organizasyonun iptal oldugu tarihte istanbul çevresinde bi plan var adaş ona ayarla kendini.Ankaraya gitsende onada ayarla kendini haber vereceğim sana yer ve zamanı.
Bul
LeVrEkCi yazdı:kızıştırmayın ortalığı yahuuu bi Ankara yoktu planda Gulumsesabah gidip akşam dönsek hanımlardan dayak yemesek Gulumse

Adaş bana uyar. Siyirdim Hemde sıkıntısız uyar. 4 te çıksak 8 de ordayız en geç. Ama ev sahibine uyarmı bilmiyorum.
Bul
Abi tatlı su için aldığın iznini 15 hazirandan sonraya saklarsan seçeneklerin çoğalır,hele Kamil abi şöyle yakışıklı bir sazan veya yayın avı gerçekleştirirse dadından yinmezSmileşimdilik turna ve levrek tutulabiliyorSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu organizasyonun iptal oldugu tarihte istanbul çevresinde bi plan var adaş ona ayarla kendini.Ankaraya gitsende onada ayarla kendini haber vereceğim sana yer ve zamanı.

Ben istanbul çevresine gelirim. Siz haber verin. Smile çok kalabalık olmazsa içecekleri ben getireyim. Gemici gazozlarından.
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Abi tatlı su için aldığın iznini 15 hazirandan sonraya saklarsan seçeneklerin çoğalır,hele Kamil abi şöyle yakışıklı bir sazan veya yayın avı gerçekleştirirse dadından yinmezSmileşimdilik turna ve levrek tutulabiliyorSeerf

Smile Bizimkisi büyük hayaller değil. Ben tatlı suya olta sallayım da kısmette ne çıkarsa Smile
Bul
hayalliğinden değil abi, yasak tarih olduğundan her şeyi çıkaramıyorsun sudanSmile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:hayalliğinden değil abi, yasak tarih olduğundan her şeyi çıkaramıyorsun sudanSmile

Smile Davet eden nasılsa işi biliyordur. Bizde onun tamam dediklerini yirik. Napak.
Bul
nihatkr yazdı:Smile Davet eden nasılsa işi biliyordur. Bizde onun tamam dediklerini yirik. Napak.

abi işte bu en iyisi, adam denizde de tatlı suda da başa güreşiyor, balıkçıların üstadı azamı yayıncı Kamil emmi, org. larda paso onun yancılığını yapıyorum olta 3-5 balık görsün diyeSiyirdim
Bul
Eğer 15 haziran sonrasına olursa Eskişehir e de bekleriz gününü kararlaştırırız önemli değil haftasonu bir kaçamak yaparız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatlı su balıkları SAZLIDERE 9 2,663 02-12-2006, 10:06
Son Yorum: SAZLIDERE

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi