Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2\2 tebliğ in okullarda tanıtılması
Nihatım güzel düşünmüşsün Alkis Alkis Alkis
Bul
Vallahi çok güzel bir düşünce inşallah yürürlüğe koyarlar..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
cevher dolu bizim site maşallah güzel fikirAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sevgili Nihat,
Çok güzel bir düşünce. Umarım maillerle bu fikrine ön ayak olabiliriz.
Gelecek nesiller bu konuda çok daha bilinçli olacaktır. Yakala-bırakları daha çok görmek dileklerimle...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
can-i gönülden destekliyorum Nihat kardeşim,hemen belirttiğiniz yerlere forward ediyorum.
Bul
teşekkür ederim arkadaşlar,bu konu beni çok umutlandıdı eğer bir ihtimal bunu yapsalar yani okullarda ders olarak verilse inanıyorum ki ileride çok güzel şeylere büyük umutlar doğar.çokda zor değil aslında 8 senede 4 saat yapabilirler.ben gönüllü ders vermeye razıyım haftada 2 saat gider okul okul gezebilirim bu iş için.
Bul
çok güzel bir fikir....Alkis
Bul
Güzel bir fikir Nihat. AlkisAslında okullardaki kulüp çalışmalarında da değerlendirilebilecek bir konu ama uygulama yapmada sıkıntılar doğabilir. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Çok iyi fikir. Ben öğrencilerime mümkün olduğunca bilinçli avlanmayı aşılamaya çalışıyorum. Çok balık avlamanın, doğaya zarar verecek şekilde avlanmanın zararlarını sık sık vurguluyorum. Anlayan anlıyor. Ama lise çağındaki çocuktan ziyade ilköğretimde verilirse çok daha yararlı olacağına eminim. Belki ders olarak koymazlar ama Ufuk Hocamın da değindiği gibi Kulüp ya da kulüp konusu olarak öğrencilere verilebilir.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Arkadaşlar bu güzel düşünceyi kesinlikle destekliyorum.
Birde uyarım var.Bu önemli konuyu mail yoluyla dağıttığımızda buraya üye olmayan duyarlı kişiler kısıtlama ile karşılacaklar.
Lütfen bu gibi sosyal projeler için üye olmayanlara uygulanan kısıtlamaları kaldıralım.
İnsanlar zar zor bu gibi sosyal konulara katılıyorlar,birde basit bir engel yüzünden dönüp gitmesinler.

Saygılarımla.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi