Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yavru Serçe
tebrikler hocam inşallah annesine ve özgürlüğüne kavuşur..AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Çok teşekkür ederim dostlar.Dün gece huzurla başımı yastığa koydum.Sabah serçenin sesiyle uyandık.Hemen balkona çıkardım,kutunun kapağını daha açmadan annesi balkonun kenarına kondu."Cır cır" nasıl ötüyor.Sanki evde olduğunu biliyormuş gibi.
Sonra bizim ufaklık kutudan çıktı annesi de gördü tabi.Yavru serçe balkonda yere indi.Anne de oralardaydı.Bu şekilde bırakıp okula gittik.Geldiğimizde balkondaki sudan içmişler ekmekler biraz yenmiş ve bakon kuş pisliği doluydu.Kuşlar ise yoktu.İnşallah yuvasına gitmiştir.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Çok teşekkür ederim dostlar.Dün gece huzurla başımı yastığa koydum.Sabah serçenin sesiyle uyandık.Hemen balkona çıkardım,kutunun kapağını daha açmadan annesi balkonun kenarına kondu."Cır cır" nasıl ötüyor.Sanki evde olduğunu biliyormuş gibi.
Sonra bizim ufaklık kutudan çıktı annesi de gördü tabi.Yavru serçe balkonda yere indi.Anne de oralardaydı.Bu şekilde bırakıp okula gittik.Geldiğimizde balkondaki sudan içmişler ekmekler biraz yenmiş ve bakon kuş pisliği doluydu.Kuşlar ise yoktu.İnşallah yuvasına gitmiştir.

Hocam sen rahat ol Gulumse onlar gerektiği ne ise yapmış ve yerine ulaştırmıştır. Hem senin evdeki 1 günlük tatil onu baya bi toparlamış dinledirip uçuşa hazır hale getirmiştir.

Tekrar tebrik ederim Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hocam harikasın valla tebrikler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi