Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BOMBA!!! ile MELANUR AVI....?
rauf yazdı:Kadınların makarna diye adlandırdıkları poliüretan köpükleri onar santim kesiyoruz ona kıbrıs sarması gibi iğne bağlıyoruz ekmekle yemliyoruz milanürün olduğu veya olacağı bölgelere ekmek parcaları atıyoruz balıklar yerse bu sefer bombaları aralıklı olarak atarken birazda aralarına ekmek atıp acığu cıkıp bekliyoruz.

Ben teşekkür ederim yukarda Nihatın mesajında kısaca değindim.

tmm Rauf abi..gordum..tesekkur ederim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rauf abim ellerine sağlık süper paylaşımlar sayende deniz balıklarını da görüyoruz Smile Alkis Seerf
Bul
Rauf abi bilgilendirme için teşekkür ederim.

Alkis

Tabi benimkissi meraktan Smile yoksa bizim buralarda melanurun m'si yok. Ben melanuru geçen sene side de gördüm onun dışında görmüşlüğümde yok.

Mahcup
Bul
kaptan elinize emeğinize sağlık yeni taktikler öğrenmek te güzel daha bol ve bereketli avlar diliyorum.AlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hasansenturk72 yazdı:Rauf abim ellerine sağlık süper paylaşımlar sayende deniz balıklarını da görüyoruz Smile Alkis Seerf

yalova tatar yazdı:kaptan elinize emeğinize sağlık yeni taktikler öğrenmek te güzel daha bol ve bereketli avlar diliyorum.AlkisAlkis

Teşekkürler arkadaşlar.
Rauf abicim harika ortam, güzel görüntüler. yalnız avın ismi (bomba) biraz ürkütücü, kalan kısım süper. tebrikler, afiyet olsun.
Bul
murki yazdı:Rauf abicim harika ortam, güzel görüntüler. yalnız avın ismi (bomba) biraz ürkütücü, kalan kısım süper. tebrikler, afiyet olsun.

Murat kardeşim bu ceşit avlanmayı icat eden öyle isim koymuş benim sucum değilHappyselamlar.
Rauf abim alanyadan ayrılıp yazlık yerine yerleşmişsin iyi tatiller dilerim
bomba ile melanur avını daha önce duymuştum ama böyle ayrıntılı seyretmemiştim
bilgi için teşekkürler
bu güzel avlarında size ve ekip arkadaşlarınıza bol ve büyük balıklı avlar dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Rauf abim alanyadan ayrılıp yazlık yerine yerleşmişsin iyi tatiller dilerim
bomba ile melanur avını daha önce duymuştum ama böyle ayrıntılı seyretmemiştim
bilgi için teşekkürler
bu güzel avlarında size ve ekip arkadaşlarınıza bol ve büyük balıklı avlar dilerim
rastgele
Sevgili Eşref şimdilik bu tembel işi ile iştişare ediyoruzGulumsejig icin mera tespiti biraz uzun sürecek gibi derin su avı icinse baya acığa cıkmak lazım selamlar rastgelsin.
Rauf abi ellerine sağlık,harika bir av ve harika bir gün.
işin zor kısmı balığı pişirmek onu kim yapmış göremedim.Gulumse
bence en keyiflisi tutmak ve yemek.Seerf
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,942 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,451 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  saroz körfezindeki 3 günlük tatilimiz ve avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, yonca 38 6,696 02-06-2009, 08:48
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi