Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünün Doğumgünleri şadi sözbir (60)
15SefiomHediyeBalsPartDoğum gününüz kutlu olsun Yalçın abim minik yavruya nice yaşlar sağlık huzur dolu yıllar diliyorum abim benim 76
Bul
cilingoz yazdı:yalçım kardeş arkadaşımızın ve kızının doğum gününü kutluyorum nice senelere.

Uzun_ahmet yazdı:Nice yaşlara inşallah..

Şekerim küçük kızını çok çok öpüyorum, Alah ona analı babalı bol bol doğum günleri kutlatır inşallah..Affet

LeVrEkCi yazdı:bende kızının yanaklarını ısırıyorum yalçın abi sen ısırırmısın benim yerime lütfen..nice senelere hayat boyu mutluluklar kızıma.. AlkisGulumse

hasansenturk72 yazdı:15SefiomHediyeBalsPartDoğum gününüz kutlu olsun Yalçın abim minik yavruya nice yaşlar sağlık huzur dolu yıllar diliyorum abim benim 76

Hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar.İyiki varsınız.76
Bul
Küçük kızımızla birlikte diğer arkadaşların da doğum günlerini kutluyorum..Alkis
Bul
Lakerda yazdı:Küçük kızımızla birlikte diğer arkadaşların da doğum günlerini kutluyorum..Alkis

Teşekkürler Mehmet abicim.76
Bul
doğum günleriniz kutlu olsun.

yycolak yazdı:şadi sözbir (60), goodzilla (46), adalim (42), bindal (32), jazz01 (26), bugra (23), arnuwanda (23)

AlkisYeni yaşınız kutlu olsun.Alkis

Bu gün benim minik kızımın da doğum günü.Ellerinizden öpüyor.

yalçın abi allah analı babalı nice sağlıklı mutlu doğum günlerini kutlamak nasip etsin abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
SeerfSeerfSeerf Kızının doğum günü kutlu olsun arkadaşım Seerf Seerf
Sizinde arkadaşlar doğum günleriniz kutlu olsun
Bul
Doğum günleriniz kutlu olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  timsahavcısı ve canbey,in doğumgünleri Kamil ILIPINAR 16 2,866 08-03-2007, 14:21
Son Yorum: Arşimet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi