Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ayrılmaz üçlü :)
Maşallah maşallah tebrikler abiler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Muhteşem üçlü yapmış gene keyfini. Helal olsun.
Arap balığını alamasaydın aç kalacaktın deseneSiyirdimWink
Maşallah boylar da enfes.
Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tebrikler arkadaşlar çok güzel çok. böyle bir ortamda olmak için neler vermezdim. balıklarda harika sizlerde harikasınız aynalıyı kim tuttu merak ettim çok yakışıklıymış.selamlar saygılar devamına rastgele diyorum..AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
vay vay vay.. ekibe bakın siz.eskişehir takımı yine yapacağını yapmış.yanlız havalar oradada çok sıcak sanırım dayım çok fena yanmış.balıklatr şahane,muhabbet şahane,yanınızda olmak vardı,ah ah.inşallah bir gün.eskişehire saygılar sevgiler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ellerinize saglik Huseyin abim harika bir av olmus,ekibe tebrikler afiyet olsunSeerf,daha buyuklerine rastgele.
Bul
hay masallahAffet ..balik dersen varAlkis..muhabbet dersen varAlkis.....tabiat dersen superAlkis..daha ne olsun..afiyet olsun Allah muhabbetiniz arttirsinAffet
bol fotolar icin ayria tesekkurler..
sadece sana gonderdigim cipuranin karsiligi olarakSiyirdim..buyuk sazani isterim..yarisini degilHadiordan..hepsini..Seerf
daha da bollarina..
rastgeleyin beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ellerinize sağlık arkadaşlar,süper bir organizasyon olmuş.AlkisAlkis
Arabım atıyosun havanı yine.Rıdvan başkan ve Ahmet seni aç bırakacaktı demek.Siyirdim
Bu arada Rıdvan başkanı da ıstakoz gibi kızartmışsın Hüseyin.Smile
Şaka bir yana çok güzel görüntüler, sazanlar rekorunu egale edememiş de olsa çok güzel.
Afiyet olsun.Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
brösi yazdı:hüseyin kardeş valla ne diyeyim gıpte ile resimlere baktım bu manzara doğa dostluk herşey çok güzel ve sazanlar da gelmiş eh ne diyeyim daha büyük sazanlara ve nice bol balıklı avlara selamlar ...
teşekkür ederim abicim.daha büyüklerini sen yakalarsın inşallah
MuratHoca yazdı:Her avınız böyle olsun inşallah Hüseyin ağabey. Çok güzel bir paylaşım. Zor bir bölgede avlanmışsınız ama karşılığını da almışsınız. Trofe aynalı sazan'ı kim tuttu merak ettim vallah? Senle balığa giden aç kalmaz inşallah:Smile
Bizde pazar günü çok farklı bir yere gittik bir ara anlatayım.
nasip yine benimmiş hocam.benle balığa gelen cidden aç kalmaz menemen,bulgur. makarna yumurta her türlü yemek yaparımSiyirdim
orhanekmekci yazdı:Neyse akşamlık balık gelmiş yoksaSiyirdimsazanlar keyif vermiş maşallahAlkisbereketli afiyet olsun.
geldi baba yoksa bana balık vermeyeceklerdi. teşekkür ederim
yycolak yazdı:Resimlere bakarak yer tayinini yapıyorum:Kütahya yolundaki gölete gitmişsiniz.Adını bilemedim.Porsukta arada görünüyor.Muhabbet sizin olsun.Biz kıskandığımızla kalalım.Ama bu iş böyle olmaz.Hem muhabbetin belini kırın,hem balıkları yakalayın,hem karaçaydanlıkla çayı için,birde gıcık yapın fotolarla.Ne diyeyim sizi allah,... İçinize sindirsin...Harikasınız.Ayrılmaz üçlüyü allah hiç ayırmasım.Bir kişilik yerde bana ayırın günün birinde geleceğim...SnifsinfBalıkları bitirmeyin...Nayirolamaz
ssen yeterki gel be abibir şekilde yiyecek balık buluruz.muhabbet dersen garanti z<aten

murki yazdı:üç güzel dostu bir arada görmek ne kadar güzel, sizlerin arasında balıksız bir kamp bile tavan olur. Afiyet şeker olsun.
iyileşince beklerim dostum teşekkürler
cilingoz yazdı:hüseyinim yine balığı bulmuşsunuz devamı olsun derim.
inşallah abicim
Uzun_ahmet yazdı:Hüseyinim ellerine sağlık, bazı nedenlerden dolayı rapor biraz geciksede herşey çok güzeldi, Rıdvan başkana ve sana tekrar teşekkürler..
ben sana teşekkür ederim uzunum.sen bu yap bozun en nadide parçasısın
maceratorr yazdı:hüseyin abi balıklar tam yenecek boyda,çok güzeller.ortam harika.yalnız bu sıcaklarda açık alanlar insana işkence verir.
ama arkanızdan akan bir dere var.orada gölge de var görünüyor.biraz daha resimleseydiniz oray güzel olurdu,çok ilgimi çekti.
raporlarınızın devamını bekliyorum.

alıştık artık sıcağa değerli kardeşim idare ediyoruz.arkada küçük bir dere var kaynak daha doğrusu. fakat resimlerde görülen yer barajın bentinden sonraki alan..balıkları orada temizledik..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Allah ayırmasın bu üçlüyü..Alkis
Bereketli olsun Hüseyin, face'deki videolarını da izledim güzel çekim yapılmış.Sizlerin güzelliği ile birlikte her şey çok güzel..
Bul
Çok güzel görüntüler hepinizi tebrik ederim abilerim nasıl imrendim anlatamam inşallah cuma gunu senelık ıznıme cıkıyorum artık benım de sazanla ugrasma vaktım geldı.
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi