Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoğraf Küçültme....
SerenaY66 yazdı:Aslında daha basit bir yol daha var.Herkesin bilgisayarında Paint var.win 7 hariç.
XP PRO /HOME olanlarda kullanılabiliyor.Sadece yapmanız gereken fotoğrafa sağ tıklatıp paint ile açıyoruz.ve açılan fotoğrafa hiç bir şey yapmadan sadece kaydet diyoruz.Fotoğraf 1/3 oranında küçülüyor.
Benim sistem de win.7 (Ultimate) İlker, paint var..
Bul
Paint hepsinde var sanırım..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Lakerda yazdı:Benim sistem de win.7 (Ultimate) İlker, paint var..

yanlış anlaşılmış Win 7 de elbette paint var.mehmet abi win 7 ultimate bende kullanıyorum Paintte açtığın zaman kaydete basınca olmuyor.hatta baytını yükseltiyor.O yüzden win 7 de paint bu işi görmüyor.sadece xp olan bilgisayarlarda olmazsa olmazlardan.1/3 küçültmekle kalmıyor.Aynı zamanda boyutlarını değiştirmiyor.ben genelde
3264 x 2448 olarak fotoğraf çekiyorum.Mesela 3mb lık fotoyu hiç boyutlarında oynama yapmadan 1 mb kadar düşürüyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ufuktan26 yazdı:Paint hepsinde var sanırım..Gulumse

ufuk hocam paint doğrudur hepsinde var.Ama ben win 7 hariç demekle ,win 7 de olan paintte işe yaramıyor demek istemiştim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:ufuk hocam paint doğrudur hepsinde var.Ama ben win 7 hariç demekle ,win 7 de olan paintte işe yaramıyor demek istemiştim.

Anladım İlkercim.Eskiden ben de paintte yapıyordum ama uzun zamandır senin yaptığın gibi yapıyorum.Daha rahat oluyor..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ben win 7 kullanıyorum 1.fotoğrafın üzerinde sağ klik 2.düzenle 3. yeniden boyutlamdır 4.%100 yerine 25 yazıp kaydediyorum. Alışkanlık işte başka türlü denemedim bile76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben win 7 kullanıyorum 1.fotoğrafın üzerinde sağ klik 2.düzenle 3. yeniden boyutlamdır 4.%100 yerine 25 yazıp kaydediyorum. Alışkanlık işte başka türlü denemedim bile76

Buda iyiymiş.Makine gelsin denemelere başlayalım.Smile
Bul
yycolak yazdı:Buda iyiymiş.Makine gelsin denemelere başlayalım.Smile

Bu akşam ders çook Yalçın Siyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben win 7 kullanıyorum 1.fotoğrafın üzerinde sağ klik 2.düzenle 3. yeniden boyutlamdır 4.%100 yerine 25 yazıp kaydediyorum. Alışkanlık işte başka türlü denemedim bile76
Bu şekilde zaten paint'i açmış oluyorsun kaptan.Smile
% olarak küçültmek te kullanılabilir bir yöntem.Katkın için teşekkürler..
(Ben de Nihat gibi program kullanıyorum.Maus'un sağ click'ine yerleşiyor.Herhangi bir resime sağ tıklanınca açılan menüde programın adı da çıkıyor;tıklandığında resim programda.İstediğin ebadı seç,istersen toplu olarak resimlerini yeniden boyutlandır,büyük kolaylık.)
Bul
Lakerda yazdı:Bu şekilde zaten paint'i açmış oluyorsun kaptan.Smile
% olarak küçültmek te kullanılabilir bir yöntem.Katkın için teşekkürler..
(Ben de Nihat gibi program kullanıyorum.Maus'un sağ click'ine yerleşiyor.Herhangi bir resime sağ tıklanınca açılan menüde programın adı da çıkıyor;tıklandığında resim programda.İstediğin ebadı seç,istersen toplu olarak resimlerini yeniden boyutlandır,büyük kolaylık.)
Tamamdır kaptan76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi