Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paşalar geldi
Barış kardeşim sen artık fan klübünü oluşturdun.
Resmen senin avlarını bekler hale geldim. İnanıyorum ki benim gibi bir çok arkadaşımız daha seni takib ediyordur. Ellerine sağlık güzel avlara imza atıyorsun ve paylaşımcı olman da çok güzel
Seni tebrik ederim.

Güzelbahçe tarafında at-çek yaparak ilk levreğimi geçen sene yakaladım ve avım esnasında çok büyük trofe levreklerin kıyıya 1 karış derinliğe kadar yaklaştıklarına şahit oldum. Bu aralar küçük kızım dünyaya geldiği için ava pek gidemiyorum senin avlarından haz almaya çalışıyoruz (lütfen diğer arkadaşlar alınmasın barış sanki göreviymiş gibi Levrekleri Çupraları çok sıklıkla yakalayıp yakalayıp forum'a gönderiyor ve şu aralar kaliteli avlara imza attığı için bu sebeple kendisinden ilgi eksik olmuyor maşallah)

Bu arada bucalısın ben de bucalıyım orada okudum ve halen daha orada ikamet ediyorum. Belki tanıdık bile çıkabiliriz.inşallah bir gün denk gelip beraber av yapmak nasib olur ama yalçın abisiz olmaz ona göre

Tekrar tebriklerAlkis
Restgele
Bul
Barış ellerine sağlık.
süüüüpper bir av olmuş.paşaların maşallahı var.tabi seninde.
tebrikler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Heyecan dolu bir anlatım, harika bir paylaşım, tebrikler, rastgele.Alkis
Bul
Barış bak abicim bu işler böyle olmuyor. Ertürk'e telefon ettiğinde ben de arabadaydım. Az biraz kulaklarını çınlattım hani. Tebrikler abicim.AlkisAlkisAlkis Arkadaşın bu anıyı uzun süre canlı tutarak anlatıp unutamayacağı kesin. Afiyet olsun. Arada beni ara gece olduğu için sana takılıp şu kıyı işini öğrenebilirim.76
Bul
barış bu rapora ne yazılrAlkisAlkisAlkisAlkis eline emeğine sağlık tebrikler levroların maşallah'ı var rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
barış kardeş paşalar harika ellerine sağlık.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
ellerine sağlıkAlkis, yaw nickini^^ hakiki levrekçi^^ olarak değiştirmeyi düşünürmüsünSmileSiyirdim
Bul
Maşallah Barış abi levrekler süper tebrikler
Sazanları özledim...
Bul
Barış'çım resimleri benim dışımda eşim ve çocuklar bile gördü . Ben ve ailem seni tebrik ediyoruz Alkis Levrekgillerin en yaman avcısına selam 76 Bu arada askerlik arkadaşınla bu avı gerçekleştirmiş olman da ayrı bir zevk vermiştir , ona da afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tebrikler levreklerin maşallahı var daha iri rastgelsin...
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar geldi balıkcı uğur 51 8,034 15-06-2016, 13:44
Son Yorum: rusan
  marya geldi yalova tatar 12 2,214 12-12-2014, 16:25
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Son paşalar Cihan Deniz 26 4,418 26-11-2013, 10:10
Son Yorum: Cihan Deniz
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,103 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  24-09-2012 granyozlar geldi. bucalı 62 6,658 30-09-2012, 10:58
Son Yorum: Krizoberill
  sitemizden çok değerli abilerim sarosa ziyaretimize geldi FreeSouL 52 7,745 26-08-2008, 08:51
Son Yorum: orfoz17
  yeni geldi bunlar  canlııı ::):):) tomy77 27 4,476 12-09-2007, 21:34
Son Yorum: ANTALYALI07
  Çinekop Geldi...... ALİCO 4 2,041 09-11-2006, 14:11
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi