Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nelerle uğraşıyoruz.
murki yazdı:Kızların maşallahı var. suratlarını kendilerimi boyadı senmi boyadın abi. sağlıcakla mürvetlerini görmek nasip olur inşallah.

Ben adımı zor yazıyorum Muratcım.Hanımın marifeti.Bütün buranın çocuklarıyla.Sanki bizde az var.SiyirdimAmin kardeşim.76
Bul
Maşallah Rabbim iyi günlerini göstersin.Affet Eee yalçın abi seni boyamıyorlarmıSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah Rabbim iyi günlerini göstersin.Affet Eee yalçın abi seni boyamıyorlarmıSiyirdim

Bendeki surat boya tutarmı be Haşimcim.HadiordanSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:Bendeki surat boya tutarmı be Haşimcim.HadiordanSiyirdim

Sen hee de yeterki bak ufaklıklar nasıl becerir hemde en alasından.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Süper fıstıklar Allah uzun ömürler versin ee abim bunlar için varız çalış çalış hep çalış Siyirdim Alkis
Bul
Kardeşim az biraz fotokopimi çekmişsin öyle. Allah bahtlarını açık etsin dünya tatlıları. Hani reklamda bunda sizden varmı diyor ya. 76Maşallah76
Bul
Şekerim tek mücadelemiz evlatlarımız için onların bu halleri bile çok tatlı..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
HAŞİM77 yazdı:Se hee de yeterki bak ufaklıklar nasıl becerir hemde en alasından.Siyirdim

Aman delinin aklına taş getirme Haşimcim kurtulamayız ellerinden.Zate bu yaşta maskara olduk.Siyirdim
Bul
hasansenturk72 yazdı:Süper fıstıklar Allah uzun ömürler versin ee abim bunlar için varız çalış çalış hep çalış Siyirdim Alkis

Varsa başka çare onu yapalım Hasancım.Mahcup
Bul
ALTAYLI yazdı:Kardeşim az biraz fotokopimi çekmişsin öyle. Allah bahtlarını açık etsin dünya tatlıları. Hani reklamda bunda sizden varmı diyor ya. 76Maşallah76

Teşekkürler Ercan abim.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: