Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 Eylül pazar.
abi, çok istiyorum ama maalesef o tarihte saat önemli, fuar için ordayım malum 16 da stantta olmam lazım 23tde kapanış, saat uysa keşke Snifsinf
Bul
10-11 Eylül AÖF sınavlarım var...Bir sonraki hafta olsa hem fuar bitmiş olur hem sınavlar...Genede katılacak olan arkadaşlara Rastgele diyelim...
Bul
şekerim 20 kişi rahat olur sıkma canınıSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Merhaba,

bu organizasyona katılmak isterim.

Hareket saati kaç olarak planlanıyor ? Bir de tahminimce Çukuraltı'ndaki balıkçı barınağından çıkılacak, hangi tekne çıkacak ?

Ben birkaç gün bilgisayardan uzak olacağım için mesajları takip edemiyeceğim, katılımla ilgili teyid veya başka bir sebeple bana ulaşmak isterseniz 0 536 691 91 18 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

teşekkürler
Bul
b.kral yazdı:beni çağırmayın siz

Rolleyes

davetiye mi istiyon bilader..Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
sizlere şimdiden rastgele,kadro baya belli olmuş,katılacaklar olur mutlaka listeye.bol balıklı,muhabbetli bir gün diliyorum sizlere.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
dibidibi yazdı:Merhaba,

bu organizasyona katılmak isterim.

Hareket saati kaç olarak planlanıyor ? Bir de tahminimce Çukuraltı'ndaki balıkçı barınağından çıkılacak, hangi tekne çıkacak ?

Ben birkaç gün bilgisayardan uzak olacağım için mesajları takip edemiyeceğim, katılımla ilgili teyid veya başka bir sebeple bana ulaşmak isterseniz 0 536 691 91 18 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

teşekkürler

yalçın abi gördünmü bu mesajı?
Bul
Kadro tamamlanmış bile baksanıza sayılı gün ne kaldı şurda ayın 11 ine..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yalçın abicim hava pek müsait gibi görünmüyor ama insallah iyi olur,

beni de lütfen listeye dahil eder misin.

Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Ben sizleri Melbourne-Australia,dan takip edıyorum.Su an İzmir gümüldürdeyim tatil için,Özdere de hemen yanıbaşımızda.Ben de katılabilirmiyim?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlk pazar.... yycolak 137 11,473 05-09-2011, 20:34
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi