Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnternet Hattında Yavaşlama
hasansenturk72 yazdı:Raca ederim abim ne demek ama Nihata alt yazı ile anlatacağım bundan böle Smile)))

Anlat anlaaatt, sen de avatarından sıkıldın galiba SiyirdimHappy
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Anlat anlaaatt, sen de avatarından sıkıldın galiba SiyirdimHappy

Yok abim sıkılmadım ama nihat beni öldürecek Siyirdim Alkis kesin Affet
Bul
kaşınanlar itina ile kaşınır örnek:araphüso anddd albatros HappySiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:kaşınanlar itina ile kaşınır örnek:araphüso anddd albatros HappySiyirdim

Tamam anladım kaşınmıyorum o zaman Nihatım senin oraya gelsek yine bir karışık pide yedirsen ne güzel olurdu beeee ha bu arada istersen birgün o pidenin resmini çek de koy bakalım ne yorumlar gelecek Smile 76
Bul
hasansenturk72 yazdı:Tamam anladım kaşınmıyorum o zaman Nihatım senin oraya gelsek yine bir karışık pide yedirsen ne güzel olurdu beeee ha bu arada istersen birgün o pidenin resmini çek de koy bakalım ne yorumlar gelecek Smile 76

gel ayıpsın herzaman gel ama salıncak gitti artık sallayamam o kadar puf minderde oturursun artık Siyirdimhaber verde gel ki işte olayım Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:gel ayıpsın herzaman gel ama salıncak gitti artık sallayamam o kadar puf minderde oturursun artık Siyirdimhaber verde gel ki işte olayım Gulumse

Şİmdi olmadı puf muf anlamam ben salıncak isterim kardeşim olmaz beni burada rezil etmiştin sallandırdım diye oldumu şimdi bu arada ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar yarın kaldığımız yerden devam Siyirdim Smile Affet
Bul
LeVrEkCi yazdı:kaşınanlar itina ile kaşınır örnek:araphüso anddd albatros HappySiyirdim

Epeydir yoktu.Görmedi o avatarları Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi