Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çupra avı İspanya (Raul Mario)
xfisher yazdı:Ufuk abi senin elindeki de hiç fena diil hani, tebrikler Alkis

Teşekkürler Berkan.Yakaladığım en büyük çipuraydı.1,2 kg civarındaydı.Klasik üçlü dip takımı ile almıştım bu yaz.
Yem : Taze ekmek içi.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Wayyy.. ekmekle de yakalanıyo muydu bu mübarek Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Salih paylasim icin tesekkurler....
videolari seyrettim..acaip keyif aliypor insan..birde rastgelip oyle bir cipura yakalasak....Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
konu icinde muhabbeti gectigi icin ..fotolari buraya koyuyorum..
birde sayin Huseyin beyin bilgisine ..
kalamar daha lezzetli ve daha degerlidir..
subye kalamardan daha genis bir yapiya sahiptir...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
adamın aldığı hazzı düşünemiyorum bile.bu nasıl bir paşadır yahu.bu çipura azmanlarından okyanusta bolca olduğunu araştırmalarımdan biliyorum.eee sevgili ispanyollar bir cebelitarık kadar yakınlar Gulumse bizim izmirimizdede 3 4 kilolarına enderde olsa rastlanıyor ama.olsun porsiyonluğunada razıyızHappy
Bul
Salih abim bunlar nedir canavar gibi Siyirdim paylaşımlar için teşekkürler Gulumse
Bul
geçen sene yakaladığım nacizane en iri çupram, derinlik 30 metre, yem sardalya, misina 0,35

Faruk abicim sübyeyi hep sana söylüyorum ama zor diye sen kaçıyorsun birgün benim için zorluğa katlan ve paragatta kullan bu paragat Salih Reis için atılmıştır diye bir rapor yap, tadından yenmez derler ya işte öyle bir netice seni bekliyor olacağından hiçbir şüphem yok Smile

[Resim: adszlpk.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:geçen sene yakaladığım nacizane en iri çupram, derinlik 30 metre, yem sardalya, misina 0,35

Faruk abicim sübyeyi hep sana söylüyorum ama zor diye sen kaçıyorsun birgün benim için zorluğa katlan ve paragatta kullan bu paragat Salih Reis için atılmıştır diye bir rapor yap, tadından yenmez derler ya işte öyle bir netice seni bekliyor olacağından hiçbir şüphem yok Smile

[Resim: adszlpk.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

tmm Salih..msj alinmistir..seni kirmam..
ilk firsatta subye buldugumda..atacagim..
su anda balikciliarda subye pek goremiyorum..
artik cumartesi bakarim....ilk subye buldugumda....sozGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:tmm Salih..msj alinmistir..seni kirmam..
ilk firsatta subye buldugumda..atacagim..
su anda balikciliarda subye pek goremiyorum..
artik cumartesi bakarim....ilk subye buldugumda....sozGulumse

Buralarda olsan kilosu 6-7 TL. kilolarca alırdım sana ama mesafe çok uzak Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Buralarda olsan kilosu 6-7 TL. kilolarca alırdım sana ama mesafe çok uzak Seerf

cok tesekkur ederim Salih..almis kadar oldun..
yillar once,ag amatore serbest iken,100 metre agimiz vardi..nisan ayinda,kiyiya agi atardik...100 metre agda..ortalama,7-8 kg subye cikardi..fakat teknenin halini sorma..siyah boyalarini tekneden temizlemek..ayri bire konuSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kayalik Alanda Cupra Avi zangoc 27 4,313 15-08-2012, 21:32
Son Yorum: bucalıfikret
  arkadaşlar  kıyıdan cupra avı icin erol26 22 9,083 22-09-2007, 20:29
Son Yorum: sobreviviendo
  kıyıdan çupra avı için yardım sertac 4 3,037 21-07-2007, 09:40
Son Yorum: sertac
  levrek ve çupra avı sertac 5 2,628 15-07-2007, 16:44
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü: