Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü Sinoları
Tebrikler 10 numara değil 100 numara bir av olmuş elinize sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Videoyu izleyemedim nedenini anlayamadım ama yine dört dörtlük bir av olmuş.Raporu zevkle okudum.Tebrikler..Alkis
Burç beye yeni yaşında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim..
Bul
Maşallah kuzu gibi mübarekler Smile süper balıklar ve muhteşem paylaşım için teşekkürler AlkisSeerfAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Burak kaptan bu güzel paylaşım için teşekkürlerAlkisAlkisAlkisÇok keyifli olmuş. Harika bir rapor. Sevdiklerinle sevdiğin şeyleri yapmak tam bir keyiftir. Sen de bunu yaşamışsınSeerf Bu arada kardeşinizin avlanma tarzı kullandığı sözler hep kendimi hatırlattı. Ben de genellikle kepçeye gerek yok diyorsam yoktur. Yani o iş için en az 3-5 kiloluk lazım. Tekrarını daha bereketli ve keyifli olarak bekliyoruz76
Bul
Alkis Bravo Burak kaptan harika av olmuş Alkis Burç beyin doğum günü kısmetliymiş Alkis bereketli ve afiyet olsun 76
Bul
Hey maşallah doğum günü pastasıda çok güzel olmuş. Keşke senin balıkta kaçmasaymış ama nasip değilmiş. Balıklar ve anlatım süper tebrikler Burak abicim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Tebrikler gözlerimizin pası silindi resmen Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
maşallah burak abi.biz aynısını yaşayamasak da sayenizde keyfi ucundan da olsa bize de ulaşıyor.paylaşım için teşekkürler.
Bul
Nice sinagritli doğum günlerine ...
Tebrikler ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi,baliklara yakisir harika bir raporAlkis..birde super bir videoAlkis
cok tesekkurler...Seerf
bir dahakine insallah o kacan 4 kg`uda teknede gorurusunuzAffet
daha da irilerine insallah
rastgele

Sevgili Faruk beyendiğine sevindim.Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi