Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlumuz Sarp Aramıza Katıldı;Darısı olmayanların başına:)
teşekkürler serkan abi.herhalde bana benziyor yakışıklı olmuşHappy
Bul
merttekol yazdı:teşekkürler serkan abi.herhalde bana benziyor yakışıklı olmuşHappy

Ha haa kusura bakma artık papucun dama atılmış durumda Happy senden daha yakışıklı.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
velet fırlama olucak ses pavarotti gibi maşallahHappy
Bul
çok güzel çooooooook.allah analı-babalı büyütsün,nazarlardan korusun.harikasınız hepinizde.sevgiyle kucaklıyorum.sağlıklı,varlıklı,şanslı ve mutlu olup uzun hayırlı ömürler sürün,hiç ayrılmadan hep sımsıkı.canımsınız.
Bul
Mert tebrik ediyorum. Allah nazarlardan korusun. Seven ve sevdiklerinizle birlikte Sevgi ve sağlıkla büyütün İnşallah. 76
Bul
Her ikinize tebrik ediyorum,Sarpında maşallahı var,allah analı babalı büyütsün Mert.Anneyede geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
TebriklerAlkisAllah analı babalı büyütsün.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Dünyaya merhaba de bebek

Mutlu huzurlu sağlıklı bir gelecek dileklerimle, bebeği ve anne babayı kutluyorum...

Süper Baba çok yaşa Smile
Bul
mert Allah analı babalı büyütsün. AffetAffet
seni bucadan tanıyorum gibi bucada dükkanın varmı.
Bul
Allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin,herkese olduğu gibi sanada yakışmış babalık Mert AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  20 /02 /2009 bir amatör balıkçı daha katıldı erdekli yücel 25 4,179 03-03-2009, 18:40
Son Yorum: harun77
  3000.üye aramıza hoşgeldin LeVrEkCi 27 3,826 04-10-2007, 21:13
Son Yorum: tutakçı@45
  k.kara balık aramıza hoş geldin.. big fish onur 1 1,479 17-07-2007, 22:40
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi