Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Aynalılar güzel görünüyorlar bu soğuktada iyi almışsınız balık nazlı gelir oltaya pek sık uğramaz.Geçen nisan ayında erzuruma 2 günlüğüne gezmeye gelmiştim.Karla karışık yağmurdan gözümüzü açamadık akşama kadar ayakkabı ıslandı ıslandı kurudu.Atlama kulelerini,arabanın kendi kendine yürüdüğü yere gittik,oltu taşlarını satan pasaj gibi bir yerden alışveriş yaptık,kadayıf dolması yedik,tek palandökeni görmedik uzaktan bakmala yetindik.Birde kaplıcaya gittik,ordanda hasankaleyi uzaktan görnüş olduk.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Cem, her şeyiyle güzel bi gün geçirmişsin

tebrik eder, devamlarını ve daha keyiflilerini dilerim
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Köksal yazdı:Aynalılar güzel görünüyorlar bu soğuktada iyi almışsınız balık nazlı gelir oltaya pek sık uğramaz.Geçen nisan ayında erzuruma 2 günlüğüne gezmeye gelmiştim.Karla karışık yağmurdan gözümüzü açamadık akşama kadar ayakkabı ıslandı ıslandı kurudu.Atlama kulelerini,arabanın kendi kendine yürüdüğü yere gittik,oltu taşlarını satan pasaj gibi bir yerden alışveriş yaptık,kadayıf dolması yedik,tek palandökeni görmedik uzaktan bakmala yetindik.Birde kaplıcaya gittik,ordanda hasankaleyi uzaktan görnüş olduk.
Cağ kebabı yemediniz mi

biraz uzaktır gerçi Artvin sınırına daha yakındır ama gitmişken Tortum şelalesini de görmek gerekir bence
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cem,sazanlar cok guzel afiyet olsun..

ayni sekilde raporda cok guzel tesekkurler...

daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
xfisher yazdı:Cağ kebabı yemediniz mi
biraz uzaktır gerçi Artvin sınırına daha yakındır ama gitmişken Tortum şelalesini de görmek gerekir bence 
Cağ kebabını yemez olurmuyuz maşallah erzuruma gelen ünlülerin resimleri ile duvarlar süslenmiş.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Hiç unutmam, Erzurumda Tortum şelalesine gidecektik yol üzerinde Asmalı Konak diye bir yer vardı orada oturmuştuk yemek için, cağ kebabı getirdiler, kara kuzudan yapıyorlarmış orada, enfesss.. 7-8 şiş yedim, adama dedim ki rekor mu kırdım ben, adam da bana aynen şöyle demişti; "abi iyi yediniz ama burada 42 şiş yiyen var"

Abi bir insanoğlu 42 şiş cağ kebabını nasıl yer ya
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
10-10-2011, 18:00
(Son Düzenleme: 10-10-2011, 19:23, Düzenleyen: araphüso26.)
cem çok güzel bir av olmuş.. tebrikler yeni yakalanan balıkların renklerine bak 3 tanesi açık renk derinden gelmiş ve güneş ışığına az maruz kalmışlar.daha önce yakalananlar ın renkleri koyulaşmış özledim valla sazan tutmayı ramazandan bu yana tık yok bizde..kızma fakat son 3 sazan limit altı gibi geldi..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 491
Konuları: 36
araphüso26 yazdı:cem çok güzel bir av olmuş.. tebrikler yeni yakalanan balıkların renklerine bak 3 tanesi açık renk derinden gelmiş ve güneş ışığına az maruz kalmışlar.daha önce yakalananlar ın renkleri koyulaşmış özledim valla sazan tutmayı ramazandan bu yana tık yok bizde..kızma fakat son 3 sazan limit altı gibi geldi..

Hüseyin abi son 3 sazan şuanda birlik içinde havuzda yaşıyor yanında 5 tane daha var.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sevimli34 yazdı:Hüseyin abi son 3 sazan şuanda birlik içinde havuzda yaşıyor yanında 5 tane daha var.
eyvallah kardeşim kusuruma bakma
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]