Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
Tebrik ederim güzel avcılık yapmışsınız Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
yycolak yazdı:hay maşşallah o ne güzellik one muhteşemlik.elinize emeğinize sağlık burak abicim.yine her şey mükemmel.afiyetle abicim.Alkis

Yalçıncım beyendiğine sevindim.Sizin o tarafta sinarit yok mu?Merak ettim.Selam ve sevgiler.
Bul
albatros41 yazdı:Burak abi ,Maşallah çok güzel görünüyorlarAlkisafiyet şeker olsunSeerfrastgele.

Sevgili Korhan teşekkür ederim.Daha iyileri inşallah nasibin olur.Sağlıcakla kal.
Bul
AlkisAlkisbaşka ne denirki tebrikler AlkisAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah harika balıklar almışsınız,burak abi kurşun ağırlığı ve motor hızı nedir?bizim orada dalanlar 30 lu sürüler halinde görmeye başladı sinaritleri ve 6,5 kg luk vuran var iyi bir bilgilenme ile sinarite daha yakınlaşabilirim Gulumserastgele.

Nihatcım uzun oltada sende biliyorsun teknenin hızı ve kurşun ağırlığı o günkü rüzgar,akıntı,dalga gibi etkenlere göre ayarlanır ve değişiklik gösterir.Kesin bir şey söylemek okuyanları yanıltır diye düşünüyorum.O gün için en düşük rölantide ve 300 gr kurşunla balığa dolaştık.Sevgilerimle.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Nihatcım uzun oltada sende biliyorsun teknenin hızı ve kurşun ağırlığı o günkü rüzgar,akıntı,dalga gibi etkenlere göre ayarlanır ve değişiklik gösterir.Kesin bir şey söylemek okuyanları yanıltır diye düşünüyorum.O gün için en düşük rölantide ve 300 gr kurşunla balığa dolaştık.Sevgilerimle.

tamam abi anladığım kadaıyla kurşun dipten gelecek ona göre zargananın yüzmesi bozulmadan hız ayarlanacak..denemelere başlıyorum hafta sonu inşallah.teşekkürler.
Bul
ALTAYLI yazdı:Son zamanlarda izlediğim en keyifli video. AlkisAlkisAlkisBu ekibi alkışlamayalım da ne yapalım abiler.AlkisSüpersiniz. Tebrik ediyor ve artık alıştırdığınız bu keyifli avların daha bereketlilerini diliyorum76

Değerli arkadaşım beyendiğin için memnun oldum.Yorumun ve nazik sözlerin için bütün ekip adına çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
nihatkr yazdı:Burak abi,

Hay maşallah. Devamı daha buykleri olur inşallah. Video şahane. Avlarınız daim olsun.

Demekki busene zargana heryerde ince istanbuldada bu şekilde çünkü.

Not: Abi o önlük kaç kulaç Benim tahminim 10-11 metre gibi.

Sevgili Nihat teşekkür ederim.Sığ suda gezdiğimiz ve balıkların motor sesinden ve pevane suyundan ürkmemeleri için 0.50 mm kalınlığında toplam 20 kulaç beden misinası kullanıyoruz.Bunun 15 kulaçı monofilament,5 kulacıda fluorocarbon misina.Derin suda gezerken bu uzunluğu 10 kulaca kadar düşürebilirsin.Sevgilerimle.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Yalçıncım beyendiğine sevindim.Sizin o tarafta sinarit yok mu?Merak ettim.Selam ve sevgiler.

havayı bekliyoruz abicim daha bakamadık.ercan kaptan pazar günü diyor hayırlısı.
Bul
Dr.Güner yazdı:tebrikler Burak bey,keyifle izledim.Belli bir yerden sonra kamışı bırakıp elle çekmeye devam ediyorsunuz,işte oradan itibaren takımı(kurşun vs) tarif ederseniz sevinirim,teşekkürlerAlkis

Teşekkür ederim Güner Bey.O gün için derinliği pek fazla olmayan bir merada uzun oltayla gezdiğimiz için elle çektiğimiz beden misinası 0.50 mm kalınlığında ve uzunluğuda toplam 20 kulaçtı.Bunun 15 kulacı monofilement,5 kulacıda fluorocarbon misina.Yine o günkü deniz ve hava şartlarına uygun olarak 300 gr kurşun ağırlık kullandık.Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar Burak Karadeniz 40 10,506 14-05-2010, 14:48
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi