Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misafirimi takdimimdir...
LeVrEkCi yazdı:daha büyük derken ayı domuz vs demek istedm yalçın abi Gulumse

ben yanlış anlamışım nihatcım.ayı duymadımda domuz,tilki falan çok var.nede olsa doğayla iç içe sayılırız.en azından kışın.Siyirdim
Bul
Havalar soğuyunca bu türden mısafirlerin çoğalacakHappy
Bornova - izmir
Bul
Yalcin dogrusu mu evde bakilacak bir sey degil..sanirim..
bu arada sakal trasi olmamissinSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:bizde öyle yaptık zaten şekerim.Smile

en iyisini yapmışsın şekerim o kendi kendine nasıl olsa yiyecek bişeyler bulur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:bu gün gelen yok köksalcım.inşallah hafta sonuna.ercan abimle ertürk kardeşim gelecek.bu sefer gece çipura kovalayacağız.hayırlısı bakalım.daha kesin değil.Mahcup

Rastgele yalçın abi gece avı iyi olur.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Misafirde harikaymış yalçın abi en güzelini yapıp doğaya bırakmışsın.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:bu büyümüş hali.bakması zor.bir kerede marmaris gökovada denk gelmişti.aldık eve getirdik.besleyelim diye başaramadık bir türlü yemek yedirmeyi.öldü zavallı kahrolmuştum.şimdi hemen geldiği yere bırakıldı.aynı risk bir daha alınmaz.gerçi internetten nasıl beslendiği hatta böcek üretimi hakkında bilgi almamıza rağmen kıyamadım.

İyi yapmışsınız abi, yavrudan olsa problem olmazdı ama kocaman olmuş onada zor olurdu Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bukalemuna bayılırım.türkiyede yasak satılması ama el altından satılıyor.benim bakan arkadaşlarım var.ve bir tiyo.bizim avda kullandığımız teke,mamun ve kırmızı kurtla bu hayvan çok rahat beslenebiliyor.besleyen varSiyirdim akdenizde çok daha irileri olabiliyor.hatta ilgilenen arkadaşlar tarantula dahi besleyen arkadaşlarımız var.merak sahibi olana yardımcı olabilirim.sürüngenlerde bir hastalık.
Bul
orhanekmekci yazdı:Havalar soğuyunca bu türden mısafirlerin çoğalacakHappy

buyursunlar gelsinler abicim.76
Bul
Albatros-gr yazdı:Yalcin dogrusu mu evde bakilacak bir sey degil..sanirim..
bu arada sakal trasi olmamissinSiyirdim

bir kere çocuklar istedi diye evde bakmaya kalkmıştık.ikinciyi yaparmıyım hiç farukcum.haftada bir kere traş yetiyor burada.oda yarın dolacak.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,470 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  yycolak.2.12 torunum efeyi takdimimdir. yycolak 69 6,683 18-12-2011, 10:00
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi