Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk aşkım
kamil yengem duymasın darılır.Happy
evet katılıyorum ilkler kıymetlidir benimde ilk makinam duruyor .AlkisAlkis
Bul
Kamil çok değerli bir hediye almışsın.Alkis Sanırım çok çok uzun yıllar seni ve hatıralarını taşıyacaktır. 76
Bul
Duygusal bir buluşma olmuş Kamil.Ona iyi bak artıkAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Eski aşklar unutulmaşmış hemde ilk olanı..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:kamil yengem duymasın darılır.Happy
evet katılıyorum ilkler kıymetlidir benimde ilk makinam duruyor .AlkisAlkis

duruyorda bir işe yarıyormu şekerim.senin gibi ihtiyarlamıştır.Siyirdim
Bul
İlk aşkınla buluşmana sevindim KamilAlkistakımlarının arasında özel bir yer ayırırsınGulumse
Bornova - izmir
Bul
teşekkürler arkadaşlar sadece bir köşe olacak orada başköşede olacak bu makaraSeerf nede olsa ilkaşkım oSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler arkadaşlar sadece bir köşe olacak orada başköşede olacak bu makaraSeerf nede olsa ilkaşkım oSmile

bir baş köşede fikonun yapması lazım.ondaki ekpmanın hepsi baş köşelik.yakında kendisi bile olacak.Siyirdim
Bul
İlkler unutulmaz Kamil abim.
Başköşey yerleştir onu. Torunlara göstermelik Wink
Selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
benim ilk makinemi rastgele balıkçılıktan almıştım shakespeare marka güzel bir makineydi ve hala daha biryerlerde durur,sonrasında aynı markadan 2 makine daha aldım onlarda duruyor bu siteyle tanışmamdan sonra okuma ve sonrasındada shimanolarla tanıştım.şimdiki aklım olsaydı 3 sene evvel okuma marka ve şimdiki okuma marka makineler yerine tek bir shimano alırdım.
kamil abi tatlısudan anlamam ama o koca yayınları o makineyle çektiysen o makineyi iyi saklaman lazım en azından kopyasıda olsa torunlar görmeli GulumseSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi