Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10yycolak moralim sıfır
şekerimi ardımm çok selamı var herkesede çocukların yaeramazlığı işte acil sifalar Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Geçmiş olsun YalçınRoseAllah beterinden saklasınAffetkızımıza acil şifalar dilerim.
Bornova - izmir
Bul
acil şifalar dilerim abi, miniğin kırıkları senin şuan kalbinde olan acılardan fazla değildir emin ol,Mahcup
Bul
şekerim geçmişolsun çocuk içinde sizin içinde zor bir dönem size sabır size baştada yengeye Babyyumurcak içinde zor be okulda zorlanacak en çok tekrar geçmiş olsun76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Geçmiş olsun yalçın abi, acil şifalar diliyorum.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
yycolak yazdı:minik kızım meşhur hayvanat bahçesine gezmeye gitmişti bu sabah.iki bileğide kırık geri döndü.az önce geldim hastaneden iki kol alçıda.gezide oyun parkında düşmüş.öğretmenler farkedememişler.gelene kadar sıcağından ağrısı olamamış.burada dokundurmuyordu bile.bağırta bağırta yerine oturttular kırıkları.hem parçalı hem ilginç yerden kırılmış.o bir taraftan ben bir taraftan perişan olduk.kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok buralarda biliyorsunuz onun için yazdım.bu akşam erken kapatacağım.allah yavrularımızı korusun.sağlıklar dielerim.sabaha görüşmek üzere.76

abi büyük geçmiş olsun.
Bul
Büyük geçmiş olsun Yalçın abicim,a cil şifalar diliyorum...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Yalcin buyuk gecmis olsun..Affet
ail sifalar dilerim..Affet
okudum inan icim gitti..Snifsinf
ama yaslari ufak tez kaynar..kemikler cocuklarda..
Allah beterinden korusun..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çok üzüldüm Yalçın abi, çoook geçmiş olsun çok Sad
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Yalçın abim cok gecmiş olsun çok üzüldüm. 4 defa kırık geçirmiş biri olarak tekrardan büyük geçmiş olsun.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi