Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baskın vaaaaar !!
Hangi dağda kurt ölmüş. Bu işe vesile olanları ve uygulayanları kutluyorum.Umarım bu bir başlangıçtır. Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Yapana yaptırana teşekkürler. Alkis

ancak ben istanbulda yapıldığını hiç düşünmüyorum. Pendikten kartala, kartaldan kadıköye tm balıkçılarda çinekop dolu 14-15 cm boyutlarında.
Bul
Bu denetimlerin Türkiye geneline yayılması ve sıklaşması lazım.eğer çinekopu kurtarırsak denizlerimizde daha çok lüfer ve kofana görebiliriz.ama bulunduğum yerde 4 tl ye çinekop satıyorlar millet te doğal olarak ucuz olduğu için alıyor.insanlar onun için pek şikayetçi gözükmüyor ama bilmiyorki 3-5 sene sonra onlarıda göremiyecek.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
vay be işte güzel haber.maydanozda balık satan biri var her gün gelir kamyonetiyle.bir kaç gündür çinekop getiriyor.aramız bozuldu.ben satma diyorm oda yakalayana söyle diyor.bak ben almıyorum sende alma diyorum münakaşa ediyoruz.böyle böyle kurtulacak zavallı balıklar inşallah.Alkis
Bul
blue_zaire yazdı:İzmir balık halinde çalısan bır arkasım var dun aksam konusurken anlattı.
Dün halde baskın varmış sıvıl kıyafetlı jandarma halde ne kadar çinekop alan satan varsa tum işyerlerine 1,500--2,000 tl arasında ceza kesmışlerAlkis..
Turkıyenın her yerınde bu denetım yapılıyormu yoksa sadece ızmırdemı yapıldı merak ettım..Saygılarımla.Alkis

fevzi bu habere çok sevindim iki hafta önce buca pazarında ufak çinekopları sattıkları ve aldıkları için balıkçılarla karakolluk oldum zapıta çağırdılar zapıta nedersin buyur burdan yak Hadiordanadamlar balık satıyor para kazanıyor ne yasağımış demezmi Hadiordan neyse karakol amiri işi tatlıya -bağladı benim günümde karakolda geçti bu haftada aynı boy çinekop vardı beni gören balıkçı abi balık halinde denetleyen memurlar vardedi biz ne yapalım onlar bakmıyor diyorlar sende haklısın deyip geçtim.
paylaşımın için teşekkürler fevzi.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:fevzi bu habere çok sevindim iki hafta önce buca pazarında ufak çinekopları sattıkları ve aldıkları için balıkçılarla karakolluk oldum zapıta çağırdılar zapıta nedersin buyur burdan yak Hadiordanadamlar balık satıyor para kazanıyor ne yasağımış demezmi Hadiordan neyse karakol amiri işi tatlıya -bağladı benim günümde karakolda geçti bu haftada aynı boy çinekop vardı beni gören balıkçı abi balık halinde denetleyen memurlar vardedi biz ne yapalım onlar bakmıyor diyorlar sende haklısın deyip geçtim.
paylaşımın için teşekkürler fevzi.Alkis

ikiside izmirin kolluk kuvveti.haydi bakalım.hangisine ne diyelim.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:ikiside izmirin kolluk kuvveti.haydi bakalım.hangisine ne diyelim.Hadiordan

belkide benim karakolluk olmam sebebtir.Happy
Bul
Yalçınım bahsettiğin balıkçıyı hatırlıyorum galiba 6 tane levrek 3,750 kl gelmişti hatıladınmı ramazan gününde bana abdest bozdurmuştu.Bir teklifim var İzmirli site mensupları bayram sonrasında bir yerde buluşalım Valilikten randevu alıp bu konunun ve sahile ağ serilmesinin ileride yaşanacak acıları yansıtalım bakalım ne cevap alacağız. Serbest ekonomi piyasası derlermi derlerse bizde bundan sonra biz bu işe ağırlık vereceğiz dermiyiz Varmı göbeğinden abdestini yapacak Hodri meydanHadiordanHadiordanHadiordandemezsiniz inşallah.
Bul
Fikret hoş geldin Haklı olabilirsin.Yaşadığımı yazdım. yazdığım dün oldu.Bir kaynaşma bir karşı çıkma var da yeterli değil yoksa o balık satan kişilerde bu konulardan hoşlanmıyorlar anladığım kadarıyla.
Bul
güzel bir iş yapmışlar helal olsun doğayı bir daha katletmezler belki.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi