Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yycolak07/11/11DEDE OLDUM
doktor yazdı:ALLAH analı babalı büyütsün bahtı açık olsun dedesi gibi yüreği kocaman,dedesi gibi güler yüzlü olsun .

canımsın benim teşekkür ederim kardeşim.76
Bul
Dedeliğin hayırlı olsun YakupAlkisAlkisAlkismaşallah iki bayramı bir arada yaşamışsınız.
Bornova - izmir
Bul
Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık, hayırlı bir evlat ve torun olsun.AffetAlkis
Çok sevindim Yalçın ama bu böyle kuru kuruya kutlanmaz ki..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
şekerim ALLAH analı babalı büyütsün Affet dedeeeeeee dedeeeee BoboBoboBobo şekerim kutlarım yaa senin kadsar bende nutlu oldumm vallahi
AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yycolak yazdı:küçük oğlumuzun bir oğlu oldu.bizde katıldık dedeler-nineler sınıfına hayırlısıyla.çok mutluyuz.

Allah analı, babalı dedeli büyütsün iyi günlerini göstersin.Affet

Sen genç dedeler sınıfına dahilsin şeker abim. Benim bildiğim dede dedimi ak sakallı olur.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yycolak yazdı:küçük oğlumuzun bir oğlu oldu.bizde katıldık dedeler-nineler sınıfına hayırlısıyla.çok mutluyuz.

Sağlıklı, mutlu bir ömür sürmesi dileğiyle. Büyükbaba sınıfına terfi ettiğin için seni de ayrıca kutlarım Yalçın abicim...Seerf
Bul
abi, analı babalı büyüsün, dedeler ve nineler de gurur duysun. torun evlattan tatlıymış derler bizim buralarda... dedeliğin tadını çıkar, abi. yaşı uzun olsun. Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
vay kardeş dede oldun allah analı babalı dedeli nineli büyütsün.Affet
Bul
Dedecim, gözünüz aydın, bahtı açık olsun, analı babalı büyüsün inşallah. Alkis
Bul
Vay kardeşim vay. Bu kervan hep böyledir işte adamı dede de yaparlar.SmileAllah bizlere de gösterir İnşallah. Bu güne değin dedeliğin tadı bambaşka sözü hiç şaşmamıştır. Sende şaşırmayacaksındır mutlaka. Allah sağlık ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin. Hem de tüm seven ve sevdiklerinizle birlikte76 Adını da alalım Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi